Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

                      ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Α.Ε.Λ  ΚΑΙ  ΣΧΟΛΗΣ
                          
Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδος βρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μας, με αθλητές από τη σχολής μας προπονητές, γονείς αλλά και αντιπροσωπεία του συνδέσμου φιλάθλων της θύρας 7 Χαλκίδας και  παρακολουθήσαν  την ....

Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε.  
Στα πλαίσια της επίσκεψης μας  οι αθλητές μας  πρόσφεραν δώρα στους μαθητές, και επιταγή 1000 ευρώ στη Διευθύντρια του Σχολείου προσφορά του Προέδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. 


Μάλιστα η διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου κ. Παλαιού απέστειλε και ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. κ. Μαρινάκη και  ευχαρίστησε  το σωματείο μας για την προσφορά αγάπης προς τα παιδιά.
Η ομάδας μας όμως σε συνέχεια του Χριστουγεννιάτικου παζαριού που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της σχολής για το Χαμόγελο του  Παιδιού διοργάνωσε   για ακόμα μια χρονιά ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ  όπου και φέτος τα χρήματα που θα συγκεντρώθηκαν στον κουμπαρά διατέθηκαν για τις ανάγκες του Συλλόγου ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.


Η συμμετοχή των ομάδων για ακόμα μία χρονιά ήταν μεγάλη και στο τριήμερο 26 με 28/12 οι ομάδες που αγωνίσθηκαν έδωσαν στους γονείς που παρακολούθησαν τους
αγώνες την χαρά να βλέπουν τα παιδιά τους να παίζουν και να χαίρονται το παιχνίδι χωρίς  σκοπιμότητες αλλά με το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε  να προσπαθούν για την νίκη και στο τέλος να βλέπουμε τους αθλητές και προπονητές να βγαίνουν αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας όλοι το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.
Αγώνες και αποτελέσματα αγώνων στο site της ομάδας,
                               http://aelilantiou.gr/drastiriotites_details.asp?drastiriotites_id=238


Η ομάδα μας ευχαριστεί όλες της ομάδες που αγωνίσθηκαν  στους Αγώνες Αγάπης, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας για την Δωρεά συμμετοχή των διαιτητών αλλά και την νοσηλεύτρια κ. Αργυρού που με την συμμετοχή τους βοήθησαν πραγματοποιηθούν οι αγώνες για το Χαμόγελο του Παιδιού.
Το Σάββατο 22/12 η ομάδα μας θα πραγματοποίησε και την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή  της στην αίθουσα εκδηλώσεων Οίνου Μέλαθρον και  στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν  οι αριστούχοι μαθητές της σχολικής χρονιάς 2011-2012, αλλά και ο Στάθης Λάμπρου ο οποίος από την σχολή μας πήρε μεταγραφή φέτος για τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού.
Το κέφι για όλους ήταν μεγάλο και η παρουσία του κόσμου τέτοια που ικανοποίησε τους υπεύθυνους της ομάδας.


Τέλος την τελευταία Κυριακή του χρόνου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής γιορτή για τους μικρούς αθλητές και ανταλλαγή δώρων μεταξύ τους αφού πρώτα είπαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους προπονητές αλλά και στους γονείς
που παρακολούθησαν την γιορτή αυτή.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.