Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Α.Ο.ΚΥΜΗΣ

ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑΣ 29/05/2013

Ο Αθλητικός Όμιλος Κύμης στη Γ΄ Εθνική κατηγορία!

Ένα άπιαστο όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ο Α.Ο. Κύμης αγωνιζόμενος φέτος στην Α΄κατ. Εύβοιας κατόρθωσε να αναδειχθεί πρωταθλητής του Νομού μας. Στη συνέχεια αγωνιζόμενος με τους πρωταθλητές Bοιωτίας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας πέτυχε τον πολυπόθητο στόχο: Την άνοδο του στη Γ΄Εθνική Κατηγορία.
Το αποτέλεσμα αυτό, πρωτόγνωρο για την περιοχή μας, επετεύχθη μετά από πολλές προσπάθειες και υπερβάσεις πολλών συνιστωσών : των αγωνιζομένων, των προπονητών, των φροντιστών και της διοίκησης. Επιπλέον συνιστώσες, οι .....
εκατοντάδες φίλαθλοι που συμπαραστάθηκαν εντός και εκτός έδρας με πολύ αγωνιστικό παλμό και αγάπη για την ομάδα μας. Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφερθούμε και στους χορηγούς μας που χωρίς τη στήριξή τους θα ήταν δύσκολη η πορεία μας. Τέλος, καθοριστική υπήρξε η συμβολή του επί σειρά ετών προπονητή μας Βαγγέλη Ντόβολη, που κατόρθωσε με την εμπειρία και το ήθος του να δημιουργήσει μια ομάδα «οικογένεια», με δύσκολη προπονητική πορεία αλλά με κοινό στόχο και όραμα.
Η ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Κύμης από την ίδρυσή της το 1957, έχει δημιουργήσει μια διαρκή και αξιοζήλευτη πορεία με πολλές παρουσίες σε υψηλά πρωταθλήματα και –το σπουδαιότερο- άψογη συμπεριφορά τόσο μέσα, όσο και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.
Αποτελεί επί πολλές δεκαετίες μια από τις κυριότερες σωστές διεξόδους για τους νέους της ευρύτερης περιοχής μας.

Ό,τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα, είναι αποτέλεσμα σκληρού καθημερινού και προπάντων καθαρού αγώνα.

Η Ομάδα Μπάσκετ έκανε και φέτος μια αξιόλογη πορεία και η άνοδός της στη Γ΄Εθνική Κατηγορία κρίθηκε στα μπαράζ. Mε την ευκαιρία να συγχαρούμε την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης που πέτυχε την άνοδο στην Γ’ Κατηγορία και ευχόμαστε στους αγωνιζόμενους καλή αγωνιστική πορεία.
Οι ομάδες μπάσκετ εφήβων και παίδων χρόνια τώρα δούλεψαν και δουλεύουν κάτω από την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών, κάνοντας μια σημαντική διαδρομή και τη φετινή αγωνιστική χρονιά, βάζοντας γερές βάσεις για την συνέχεια
Οι ομάδες Βόλεϊ ανδρών, κορασίδων και παίδων κέρδισαν τις εντυπώσεις με την όρεξη και το πάθος των αγωνιζόμενων και μαγνήτισαν φιλάθλους εντός και εκτός έδρας.
Σημαντική και συγκινητική είναι η συμμετοχή των παιδιών από την ευρύτερη περιοχή στις Ακαδημίες του Α.Ο. Κύμης. Πάνω από 150 παιδιά συμμετέχουν στις σχολές που έχει δημιουργήσει η ομάδα μας στο μπάσκετ το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ. Με έμπειρους προπονητές και στήριξη από τους γονείς, συνεχίζουμε να δίνουμε υγιείς διεξόδους στα παιδιά μας και να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Στην αξιόλογη, και επιτυχημένη αυτή πορεία, καθοριστική υπήρξε η στήριξη του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, του Δημάρχου προσωπικά, των φιλάθλων όλης της περιοχής του Δήμου μας και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη περιοχή, τους οποίους ευχαριστούμε για άλλη μία φορά και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια ζωντάνια την πορεία μας.

Όλοι μαζί στη Γ΄Εθνική!
Καλό Καλοκαίρι

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Θωμάς