Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ψυχραιμία κύριοι

Τι έγινε παιδιά; Γιατί ξαφνικά ανακαλύψαμε λασπολόγους και συκοφάντες στο θέμα των επενδυτών για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Οι επενδυτές καά κάνουν και ψάχνουν ομάδες για να μπορέσουν στο μέλλον να κερδίσουν χρήματα, αλλά καλά κάνουν και οι διοικήσεις των ομάδων και φροντίζουν για το καλό των ομάδων τους.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μαγαζί γωνία και οι ....
άνθρωποι της διοίκησης δεν θέλουν κάτι ευκαιριακό και ξένο, αλλά κάτι μόνιμο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ντόπιο.
Γιατί ενοχλεί αυτό;
Λένε οι κύριοι που ήρθαν να επενδύσουν πως για όλα φταίνε οι λασπολόγοι και οι συκοφάντες. Στη Λαμία ποιοί έφταιγαν; Στην Κόρινθο ποιοί; Στις άλλες ομάδες ποιοί έφταιξαν και δεν έκλεισε ή δουλειά;
Ας μη γελιόμαστε. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει διοίκηση και αυτή η διοίκηση θα δώσει λόγο στα μέλη και τους φίλους της ομάδας και όχι σε άλλους.
Στο κάτω κάτω η Αθήνα έχει πολλές ομάδες στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ που αμέσως θα δεχόταν τον όποιο επενδυτή, όχι με 300.000 ευρώ, αλλά και με 100.000 ευρώ.
Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει χρόνο ν΄ ασχοληθεί με τίποτα άλλο εκτός από το να βρει ποδοσφαιριστές και να οργανώσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
Οι επενδυτές αν έχουν το χρήμα θα βρούνε ομάδα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να οργανωθεί και να βρει χρήμα από τους φίλους που θα πάνε στο γήπεδο.
Αυτό στηρίζει η Χαλκίδα και σ΄ όποιον αρέσει.
Καο κάτι τελευταίο. Ο κ. Καθαροσπόρης δεν είναι χθεσινός. Ξέρει πολλά και λέει λίγα. Αν όμως προκληθεί τότε κανείς δεν μπορεί να του κλείσει το στόμα, γι΄ αυτό ας προσέχουμε όλοι.