Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δεν έχω κανέναν λόγο να πάρω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου, υπέρ ή κατά κάποιων επενδυτών ή μεγαλοδημοσιογράφων.
Ας μη γελιόμαστε. Είναι επικίνδυνο και περίεργο το ότι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προσπαθεί εδώ και 2 μήνες να κάνει διοίκηση και ξαφνικά την μέρα που είναι ν΄ ανακοινωθούν τα ονόματα των μελών και να ψηφιστούν από την Γενική Συνέλευση, να μιλάμε για επενδυτές με 250.000 ευρώ 11 ποδοσφαιριστές και προπονητή από την Αθήνα.
Αλήθεια, σε μια τέτοια περίπτωση,ποδοσφαιριστές και προπονητής θα υπογράψουν πως θα προσφέρουν υπηρεσίες στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, άσχετα αν οι επενδυτές τους.....
πληρώσουν ή όχι;
Μαθαίνω πως κάποιοι ενοχλήθηκαν από την λύση Καθαροσπόρη και από το ενδεχόμενο να είναι προπονητής, όχι φίλος τους και προσπαθούν να ανατρέψουν την κατάσταση, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κύριοι, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι ΠΑΕ, αλλά ερασιτεχνικό σωματείο και δεν μπορεί να προχωρήσει σε ορισμένα πράγματα έτσι εύκολα.
Θα θυμίσω σε κάποιους κυρίους πως δεν γίνεται η αλεπού να είναι 100 χρόνων και τ΄ αλεπουδάκια 110.
Δικές μας πληροφορίες λένε πως κάποιοι έχουν οργανώσει σχέδιο, ώστε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μην μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Είναι γνωστοί αυτοί οι κύριοι και δεν ξέρουν ούτε να κρυφτούν.
Τ΄ αφεντικά τους, έκαναν ένα λάθος. Χρησιμοποιούν ανθρώπους οι οποιοι είναι γνωστοί γκαφατζήδες.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, απόψε πρέπει να έχει διοίκηση, χωρίς καμία αναβολή.
Φυσικά μετά, όποιος θέλει να έρθει να επενδύσει, για να πετύχει αυτά που δεν πέτυχε αλλού, ας πάει στη διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να το συζητήσει.
Όσο για τον εμνευστή του σχεδίου, κάτι δεν κατάλαβε καλά. Ο Καθαροσπόρης κάτι τύπους σαν κι αυτόν τους έχει για πασατέμπο.