Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Χουμπ Στέφενς: Θέλω τα πάντα να είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς


O Χουμπ Στέφενς έδωσε συνέμντεξη στονεπίσημο δικτυακό τόπο της UEFA, όπου αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του με τον ΠΑΟΚ, που δεν είναι άλλες από την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του ολλανδού προπονητή:

«Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι που θέλουμε τον τίτλο. Θα κάνουμε το καλύτερο για να είμαστε εμείς οι πρώτοι το Μάιο, αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Μένει να φανεί αν οι προσπάθειές μας....

θα ανταμειφθούν με αποτελέσματα. Θέλω οι παίκτες μου να έχουν υψηλές βλέψεις, αλλά παράλληλα και να γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν.
Θέλω τα πάντα να είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Από την οργάνωσή μας σε διοικητικό επίπεδο, μέχρι τη νοοτροπία μας και την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο. Κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε κάθε ματς. Στο τέλος της σεζόν, θα δούμε πόσο αποτελεσματικοί ήμασταν και πόσο μακριά φτάσαμε.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ σε μια ιστορική ομάδα με μεγάλες προσδοκίες. Δεν χρειάζομαι μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό.

Οι οπαδοί μας είναι θερμοί και εκδηλωτικοί. Σε μία προπόνηση στην Τούμπα ήρθαν 12.000 άνθρωποι φωνάζοντας για την ομάδα. Είναι σημαντικό να τους κρατήσουμε δίπλα μας".