Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Όταν στην Εύβοια μιλούν για μεγάλες μεταγραφές.....

 Διαβάστε δημοσίευμα στο http://www.corfusports.gr, για ποδοσφαιριστή που στην Εύβοια χαρακτηρίσθηκε μεγάλη μεταγραφή, μεταγραφή βόμβα!!!!


Oι πρώτες πληροφορίες απ' τις τάξεις των παικτών της Κασσιώπης, έκαναν λόγο για τον «.......... του... Πανιωνίου». Κοινώς, το άλλοτε μεγάλο ταλέντου του Ιστορικού, με την πτωτική, ωστόσο, πορεία την τελευταία πενταετία. Όταν, εν πάση περιπτώσει, ο παίκτης έφθασε, κάτι δεν... κολλούσε. Και ορισμένοι, με πιο... δυνατό....
μνημονικό, θυμήθηκαν έναν..............., ο οποίος της σεζόν 2006-'07 είχε περάσει (χωρίς να... ακουμπήσει) απ' τον Όλυμπο και ο οποίος, λέει, ήταν ξάδελφος του πρώτου.
Ιδού, λοιπόν, ο.................., που δοκιμάστηκε την Παρασκευή (24/8), στο φιλικό της Κασσιώπης με τους Νέους του ΑΟΚ, στο Κανόνι (3-1). Και, μολονότι η τελική κρίση ανήκει, βεβαίως, στον καθ' ύλην αρμόδιο, τον Ρομπέρτο Μπολάνο, η δημοσιογραφική εκτίμηση (και όχι μόνο...), ήταν ότι δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.
Τζάμπα τα...γονίδια, σαν να λέμε, καθώς, μπορεί ο ............. να μην έκανε, εν τέλει, την καριέρα που πίστευαν πολλοί στον Πανιώνιο, οι σημερινοί 30something, ωστόσο, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι η περίπτωσή του, στις αρχές του... αιώνα είχε κάνει αίσθηση.
Το 2002, βλέπετε, που είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους Νεοσμυρνιούς στην Α' Εθνική, σε ηλικία μόλις 18 ετών, είχε θεωρηθεί ένα από τα σπουδαία ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έπαιξε στις μικρές εθνικές (Νέων, Ελπίδων), υπήρξε μέλος -ως «δεκάρι», μάλιστα- της Ολυμπιακής Ομάδας στους Αγώνες του 2004, πήρε χρόνο στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ιστορικού (3 ματς), κίνησε το ενδιαφέρον ακόμη και ευρωπαϊκών ομάδων (όπως η γαλλική, Ρεν)!
Ενώ, μέχρι το 2007 που αποχώρησε απ' την «πλατεία» (με εξαίρεση τον δανεισμό του, το 2005, στη Νίκη Βόλου της Β' Εθνικής και με ορισμένα, πάντως, ενδιάμεσα καταγεγραμένα πειθαρχικά παραπτώματα, που είχαν οδηγήσει τον Πανιώνιο ακόμη και σε διακοπή συμβολαίου), μετρούσε μια αξιοσέβαστη σούμα 53 ματς στη «μεγάλη» κατηγορία.
Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως για τον γεννημένο στη Χαλκίδα.................... , η πορεία της καριέρας του δεν υπήρξε ανάλογη των υψηλών, κάποια στιγμή, προσδοκιών. Και την τελευταία πενταετία, αναλώθηκε σ' ένα σερί σταθερών μετακομίσεων, δίχως να καταφέρει να... στεριώσει (με ό,τι συνεπάγεται αυτό) πουθενά. Διγενής Μόρφου (Κύπρος), Εθνικός Αστέρας, Αίας Σαλαμίνας, Λαμία, Καστοριά, Πιερικό, Ένωση Μιδέας, Πόρος, Σλόβαν Βαρνσντόρφ (Β' Τσεχίας), Πανηλειακός...