Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
11:36 π.μ.  12-9-2013

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Αγαπητά μας Παιδιά, η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε!
Οι καλοκαιριάτικες διακοπές αποτελούν πλέον παρελθόν. Αρχίζει και πάλι ο αγώνας σας για κατάρτιση, για μάθηση, για γνώση. Όμορφος αγώνας, κι ας απαιτεί κόπο, προσπάθεια και μελέτη. Εξάλλου τα καλά και ωφέλιμα για να τα κατακτήσουμε στη ζωή μας χρειάζεται να κοπιάσουμε.
Ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου, σε πείσμα των .....
καιρών και αντιλαμβανόμενος τις δύσκολες ώρες που περνά η ελληνική κοινωνία, συνεχίζει με την ίδια αποφασιστικότητα για την καλύτερη παροχή εκπαίδευσης, την συντήρηση και κατασκευή νέων σχολικών κτιρίων και τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας των σχολείων.
Δε διστάζω να καταθέσω ότι η χρονιά αυτή θα είναι δυσκολότερη όλων των προηγούμενων.
Βασιζόμαστε όμως στην επιμέλεια των μαθητών, στην πίστη και στο όραμα των εκπαιδευτικών ,στον αγώνα τους για την καλύτερη αντιμετώπιση τους από την πολιτεία και στην αμέριστη συμπαράσταση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και νιώθουμε πεπεισμένοι ότι και αυτή η σχολική χρονιά θα έχει τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα.
Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στο έργο των μαθητών, των καθηγητών και των γονιών, πάντα πρόθυμοι να συζητήσουμε κάθε δίκαιο αίτημα της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και να αναζητήσουμε από κοινού τις καλύτερες και πιο εφικτές λύσεις.
Όλοι μαζί, φορείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα, μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία.
Γιατί τα πάντα είναι θέμα...παιδείας.
Ευχόμαστε σε όλους «Καλή Χρονιά», με υγεία και όπλο την θέληση.
Ο Δήμαρχος
Δημήτρης Γ. Θωμάς