Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Καλημέρα

Καλημέρα στον αναγνώστη, ο οποίος πρωί πρωί είχε όρεξη και έστελνε μηνύματα. Δεν κατάλαβα και πολλά, αλλά ο τρόπος σκέψης του μου άρεσε. Έχει άποψη για τις ομάδες της Εύβοιας και φαίνεται πως ξέρει πολλά.
Τώρα για το θέμα του ΕΥΒΟΪΚΟΥ και του κ. Σαλεμή, τι απάντηση να σου δώσω. Ο κ. Σαλεμής είναι στην ομάδα και αυτό είναι θετικό. Κανείς δεν πρέπει να γυρίζει πίσω, αλλά να κοιτάζει μπροστά. Στον ΕΥΒΟΪΚΟ έπαθαν και έμαθαν. Τώρα χρειάζονται όλοι. Πιστεύω πως αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη, αλλά οι άνθρωποι του ΕΥΒΟΪΚΟΥ θα τα ....
καταφέρουν και στο επόμενο πρωτάθλημα πολλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι πήγαν σε άλλες ομάδες, επειδή δεν πίστευαν πως θα υπήρχε ΕΥΒΟΪΚΟΣ, θα επιστρέψουν.
Ο κ. Σαλεμής είναι πολυεργαλείο και αυτό το γνωρίζει και ο πρόεδρος κ. Μπαρίτας και ο επίτιμος πρόεδρος κ. Αυγέρης. Απλά ο Θοδωρής έχει έναν δικό του τρόπο έκφρασης και αυτό είναι που δημιούργησε κάποιες καταστάσεις. Αγαπάει την ομάδα και αυτό μετράει. Προσωπικά πιστεύω στις ικανότητες και στις δυνατότητές του και έχω την άποψη πως εκεί στο Μπούρτζι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα καταφέρουν πολλά.