Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Εθνική Κορασίδων: Ελλάδα-Ρωσία 1-1

Ισόπαλη αναδείχθηκε η Εθνική Κορασίδων με την αντίστοιχη της Ρωσίας (1-1) στον δεύτερο αγώνα της για την elite round (2ος προκριματικός γύρος) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου όπου συμμετέχει μαζί με τις Αυστρία και Λευκορωσία.
Οι νεαρές διεθνείς μας όπως και στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά ήταν αυτές που άνοιξαν το σκορ με την Κωτσάκη στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να πετύχουν κι άλλα γκολ παρά το γεγονός ότι είχαν υπερδιπλάσιες τελικές προσπάθειες μπροστά ....στην εστάι της Σέρμπακ (14) σε σχέση με τις αντίστοιχες των Ρωσίδων σε αυτή της Στριλιγκά (6).

Τελικά, οι Ρωσίδες, που έχασαν και πέναλτι με την Αντρέεβα το οποίο απόκρουσε η Στριλιγκά (46ο λεπτό), κατάφεραν να ισοφαρίσουν με αυτογκόλ της Ζέρβα στο 52ο λεπτό.

Η διαιτητής Ντιμιτρίνα Μίλκοβα (Βουλγαρία) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τις Κουπετσίδου, Σιμανόβσκαγια, Τσερνόβα, Ζέρβα, Κοτρίεβα, Κωνσταντοπούλου, Λιπάτοβα.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Κορασίδων η Λευκορωσία στις 13/10/2013 και ώρα 16:00 Ελλάδας.

ΕΛΛΑΔΑ (Ευάγγελος Κουτσάκης): Στριλιγκά- Κοντού, Πλυτά (67’ Καλτσίδη), Κωτσάκη, Καλδαρίδου, Σαρρή, Μωραΐτου (74' Μακρή), Ζέρβα, Γαγάρα, Κουπετσίδου (71’ Γαβρά), Κωνσταντοπούλου.

ΡΩΣΙΑ (Ναταλία Κορνιούσινα): Σέρμπακ- Λιπάτοβα, Τσούγκαϊ, Τσερνόβα, Κολεσνίκοβα, Αντρέεβα, Σιμανόβσκαγια, Μάσινα, Κοτίρεβα, Ζούρκοβα (17' Τζινικασβίλι), Μπίκοβα (41' Βολόσινα).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην τελική φάση θα προκριθούν οι έξι πρώτοι κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος όλων των ομίλων. Οι αγώνες της τελικής φάσης θα φιλοξενηθούν στην Αγγλία και το τουρνουά θα διαρκέσει από τις 26/11/2013 έως τις 8/12/2013. Οι αγώνες στην ηλικία των Κορασίδων είναι διάρκειας 80 λεπτών (40 κάθε ημίχρονο).