Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ραδιοφωνικά

Τα ραδιόφωνα με αθλητικές εκπομπές, είναι μόλις δύο και έχουν ρίξει το βάρος στις περιγραφές αγώνων το Σαββατοκύριακο και κάποιες εκπομπες 1 ώρας 3 φορές την εβδομάδα.
Τα προβλήματα στο χώρο του αθλητισμού πολλά, αλλά δυστυχώς είναι περισσότερα τα προβλήματα που έχουν μεταξύ τους αυτοί που παρουσιάζουν τις αθλητικές εκπομπές, που δεν βρίσκουν χρόνο για τα άλλα.
Τι ακούμε σ΄ αυτές τις εκπομπές; Μέχρι την Τετάρτη τ΄ αποτελέσματα του....
Σαββατοκύριακου και μετά τους αγώνες του επόμενου Σαββατοκύριακου. Ακούμε φυσικά και τα προβλήματα που υπάρχουν και τα οποια οι ίδιοι δημιούργησαν με την ΕΠΣΕ, ακούμε και τους κολλητούς παράγοντες και τα προβλήματά τους.
Τώρα δεν είναι της μόδας ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών ή η Χαλκίδα, αλλά ο ΙΚΑΡΟΣ.
Τέλος πάντων. Πιστεύω πως οι αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές πρέπει να επιστρέψουν στο ρεπορτάζ και στον σχολιασμό. Πρέπει να βάλουμε στην άκρη την εύκολη λύση της περιγραφής και να περάσουμε στηννκριτική και τον σχολιασμό, αυτών που συμβαίνουν. Δεν πρέπει να συγκαλύπτουν τίποτα και κανέναν, αλλά ν΄ αποκαλύπτουν τα πάντα. Έχουν δυναμική οι άνθρωποι που ασχολούνται με τ΄ αθλητικά, αλλά έχουν πέσει στην παγίδα της εξάρτησης. Εξάρτηση από την ΕΠΣΕ, εξάρτηση από τους παράγοντες, εξάρτηση από τους προπονητές και πάει λέγοντας.
Θα παρεξηγηθούν πάλι πολλοί,αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Ξέρουν πολύ καλά πως αυτά δεν είναι της φαντασίας μου, αλλά γεγονότα.