Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΛΙΝΑΡΔΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Θα ήθελα να γράψω κάτι για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο Αλεξάνδρου κατά την διάρκεια του αγώνα νέων ΑΛΑΤΣΑΤΑ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ο κ. Χρήστος Λινάρδος λέει πως δέχθηκε επίθεση από ανθρώπους των ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ και του προέδρου κ. Κωνσταντίνου και μάλιστα δείχνε και τις μελανιές που έχει στα χέρια.
Δεν λέει όμως ο κ. Λινάρδος ποιός κατά την διάρκεια του αγώνα ποιός αποκαλούσε ΦΟΝΙΑΔΕΣ τα παιδιά των ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ.
Δεν μας είπε ποιός καλούσε το Νο 2 των ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ να τον.....
κοιτάξει για να δει ποιός είναι!!!!
Ο κ. Κωνσταντίνου λέει πως τον έπιασε από τα χέρια και του ζήτησε να σταματήσει να βρίζει και να απειλεί τα παιδιά. Λέει επίσης πως δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθησε να ηρεμήσει τον κ. Λινάρδο. Του θυμίζει πως τον είχε πάρει αγκαλιά, όταν ο κ. Λινάρδος στο στάδιο της Χαλκίδας στον τελικό κυπέλλου, έβριζε και κλωτσούσε, αφού τα είχε με τον Κασάπη και με ανθρώπους της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ολα αυτά μπροστά στα μάτια του κ.  Ταρνανά και του προέδρου της ΕΠΣΕ κ.  Παπακωνσταντίνου.
Ο κ. Λινάρδος απευθυνόμενος στον κ. Κωνσταντίνου, του είπε να μην ξαναπάει να δει την Χαλκίδα γιατί είναι ανεπιθύμητος!!!!!!!!
Ο κ. Λινάρδος θα πρέπει αν το είπε αυτό να φροντίσει να το μαζέψει, γιατί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι το μαγαζί του.
Θα περιμένουμε να διαβάσουμε και την επίσημη θέση της διοίκησης για όλα αυτά, αφού σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου οι κύριοι Καρυστινός και Επισκόπου του ζήτησαν συγνώμη για τα όσα ακούσθηκαν στο γήπεδο Αλεξάνδρου από τον κ. Λινάρδο.