Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Βασίλειος Γουρνής: Τους ευχαριστώ όλους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Χαλκίδα /Πέμπτη 30/1/2014
Με αφορμή την αντικατάστασή μου από Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Β’ θμιας Εκπαίδευσης του Δ. Χαλκιδέων λόγω τοποθέτησής μου σε θέση Αντιδημάρχου, Θα ήθελα μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην συγκεκριμένη θέση να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική κοινότητα της Β’ θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων . Ξεκινώντας από τους δύο προϊσταμένους της Διεύθυνσης με....

τους οποίους είχα την χαρά και την τύχη να συνεργαστώ τον κ. Δρεμέτσικα και την κ. Καραμάνου, όλους τους Διευθυντές των σχολείων, όλους τους ιδιοκτήτες σχολικών κυλικείων, τις καθαρίστριες και τους σχολικούς φύλακες που πλέον δεν υπηρετούν δίπλα μας .
Στα τρία αυτά χρόνια πετύχαμε πολλά, καταφέρνοντας παρά την υποχρηματοδότηση με -60% κονδύλια για την παιδεία, να λειτουργήσουμε αξιοπρεπώς, όλα τα σχολεία αφού τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ήταν τεράστια και δισεπίλυτα. Παρ’ όλα αυτά με τη συνεργασία όλων ξεπεράστηκαν και η Σχολική Επιτροπή αποτελεί Πανελλήνιο πρότυπο λειτουργίας . Είναι χαρακτηριστικό ότι πέραν των λειτουργικών αναγκών προχωρήσαμε τόσο σε αγορές παγίων όσο και σε έργα που ήταν εντός των αρμοδιοτήτων μας, ενώ παράλληλα κερδίσαμε το στοίχημα του πετρελαίου, αφού κανένα σχολείο δεν έμεινε χωρίς πετρέλαιο ούτε μια μέρα
Παραδίδοντας τη σκυτάλη, δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα προς κανέναν και το αποθεματικό του ταμείου εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής έως το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Θα ήταν παράληψη αν δεν ευχαριστούσα από καρδιάς την συνάδελφο κ. Αϊδίνη για την πολύτιμη συνεργασία της καθώς και τους υπαλλήλους που πέρασαν από την Υπηρεσία και ιδιαίτερα τον κ. Παντρευτάκη.
Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ τον συνάδελφο κ. Φάνη Σπανό για την ανάληψη της θέσης του Προέδρου της Β’ θμιας Σχολικής Επιτροπής αφού πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με ικανότητες και γνώσεις, αλλά κυρίως με διάθεση προσφοράς.
Θεωρώ δεδομένη της επιτυχία του στην θέση αυτή, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η Δημοτική Αρχή απαρτίζεται από ικανότατα στελέχη που μπορούν να αναλάβουν με επιτυχή αποτελέσματα την οποιαδήποτε θέση ευθύνης.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΟΥΡΝΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
& ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ