Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Λέμε ΟΧΙ

Λέμε ΟΧΙ στις δημόσιες σχέσεις οι οποίες θέλουν γλυκανάλατες ειδήσεις και πάντα καλά λόγια.
Δεν συμφωνήσαμε ποτέ με αυτούς που λένε πως ένα σωματείο, ενας παράγοντας, ένα πρόσωπο τέλος πάντων, έχει καλές δημόσιες σχέσεις και γι΄ αυτό όλοι λένε και γράφουν καλά λόγια.
Καλά κάνουν όλοι, αλλά όχι μ΄ εμας. 
Θέλουμε καλές σχέσεις με όλους αλλά να μπορούμε να γράφουμε την άποψή μας ελεύθερα. Υποδείξεις για το τι και πως θα το γράφουμε δεν....
δεχόμαστε.
Ο λόγος είναι απλός. Εμεις δεν γράφουμε για να τα διαβάζουν οι ίδιοι, αλλά για να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας.
Δεν γράφουμε για να μας λένε ευχαριστώ, ούτε για να κοινοποιούν οι ίδιοι τις αναρτήσεις μας. 
Αυτά ας τα κάνουν στις δικές τους σελίδες στο fb και γενικά στο ίντερνετ.
Έχουμε αποδείξει πως ξέρουμε να στηρίζουμε αυτούς που το αξίζουν, αλλά δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να κλείνουμε τα μάτια και τα αυτιά μας.
Τα γράφω αυτά, γιατί πριν από λίγο δεχθηκα ένα τηλεφώνημα και μια κριτική για θέματα του ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ.
Αγαπητέ φίλε, έχεις δικαίωμα να λες αυτά που λες, αλλά μη μας κατηγορείς χωρίς να ξέρεις.
Ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Αγγέλου, γνωρίζει αν τον εκτιμώ ή όχι. Δεν έχω όμως καμιά υποχρέωση να σου απαντώ σε προσωπικό επίπεδο. Ξέρω καλά τα προβλήματα που υπάρχουν στα τμήματα υποδομών του ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ και δεν θα μου αλλάξει την άποψη καμιά επικοινωνιακή επίθεση¨.
Δεν έχω τίποτα εναντίον της κυρίας Βελλή προσωπικά και θέλω να πετύχει στην προσπάθειά της. Όποιος την εκτιμά πρέπει να βοηθά πραγματικά και όχι να προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο.
Όταν μιλάμε για σωματείο μιλάμε για οργάνωση, μιλάμε για αποφάσεις του ΔΣ και όχι να μην ξέρει ο ένας το τι θα κάνει ο άλλος. 
Στα τμήματα υποδομων αγαπητέ μου δεν είναι μόνο ο πρόεδρος ή το ΔΣ ή ο προπονητής. Είναι και οι γονείς, γιατί μιλάμε για μικρά παιδιά.
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Είχα πληροφορίες και ενημέρωσα τον πρόεδρο κύριο Αγγέλου σχετικά. Το τι συνέβη τοαπόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο το γνωρίζουν όλοι. Το γνωρίζει η διοίκηση, αλλά και οι γονείς.
Αγαπητέ μου κύριε, η οργάνωση ενός σωματείου δεν μπορεί να στηριχθεί σε ωραία λόγια και στις προσπάθειες μόνο ενός ανθρώπου. 
Καλές είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι επικοινωνιολόγοι, αλλά αυτό δεν φτάνει και ειδικά όταν δεν έχει και πραγματικά δεδομένα.
Η κυρία Βελλή όταν ήταν πρόεδρος είχε αυτό που λέμε δημόσιες σχέσεις, είχε όμως και το γνωστό αποτέλεσμα.