Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ηρακλής Ψαχνών

Δεν είναι μόνο αυτοί οι οποίοι βρίζουν μόνιμα την διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών και απογοητεύουν τον πρόεδρο κ. Στούπα και τα μέλη της διοίκησης. Εγώ αυτούς τους καταλαβαίνω αφού θέλουν να εκδικηθούν τον Στούπα και τους άλλους. Αυτούς που πραγματικά λυπάμαι είναι κάποιοι τύποι οι οποίοι ¨εφτυσαν¨ τον κ. Στούπα, τον κ. Γκαλούφα και τους άλλους, όταν αποφάσισαν και έλυσαν την συνεργασία τους με τον προπονητή κύριο Λάμπρου και τώρα που ο κ. Στούπας δήλωσε πως το Καλοκαίρι αυτή.....
η διοίκηση θα αποχωρήσει και θα δώσει τον ΗΡΑΚΛΗ σ΄ όποιον ενδιαφερθεί πραγματικά για τον ΗΡΑΚΛΗ, τώρα  κατηγορούν τους άλλους που βρίζουν και ξεχνούν τα όσα οι ίδιοι είπαν.
Η δική μου άποψη είναι καθαρή και πάντα η ίδια, αφού στην ηλικία μου δεν κάνω κωλοτούμπες. Άλλοι, αν και μεγαλύτεροι το συνηθίζουν και τους αρέσει.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι εκεί που είναι και είναι δεμένος με τον Στούπα και τους συνεργάτες του.
Αυτός ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δεν μπορεί ν΄ αλλάξει χέρια. Αν αλλάξει δεν θα είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, αλλά κάτι άλλο και θα επιστρέψει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.
Προσέξτε κάτι. Είναι ευκολότερο αυτός ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ με τον κ. Στούπα και τους συνεργάτες του να μετακομίσει σε άλλη πόλη και καθόλου εύκολο ν΄ αλλάξει χέρια. Δεν υπάρχουν άνθρωποι ν΄ αναλάβουν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, αφού τρομάζουν με τα όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα μέχρι σήμερα.