Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Στην κορυφαία 16άδα η Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου

Έκανε την επίσημη εμφάνισή της πριν από δύο χρόνια, όμως κατάφερε σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει σημαντικά βήματα προόδου, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις.

Ο λόγος για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Άμμου, η οποία στην πρώτη επίσημη λίστα κατάταξης καταλαμβάνει για το 2013 την 16η θέση στην Ευρώπη, εξαργυρώνοντας....
τα σπουδαία αποτελέσματά της στο Euro Beach Soccer League του 2013. Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση έφτασε έως τον τελικό της Β΄ κατηγορίας, χάνοντας στις λεπτομέρειες την άνοδο για την κορυφαία κατηγορία της Ευρώπης στον αγώνα με τη Γαλλία (9η στη σχετική κατάταξη) με 2-1.
«Στόχος μας είναι να ανέβουμε στο άμεσο μέλλον ψηλότερα στη σχετική λίστα, όμως κύριο μέλημά μας αποτελεί η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής και η ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας. Τα βήματα που γίνονται είναι σταθερά και περιμένουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση από τις ομάδες στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ομοσπονδία. Άλλωστε, είναι ένα άθλημα που ταιριάζει στον Έλληνα», σχολίασε στο epo.gr o ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Σοϊλεμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σοϊλεμές βρίσκεται με την ιδιότητα του προπονητή των Εθνικών Ομάδων Σάλας στην Αμβέρσα, όπου διεξάγεται η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος futsal 2014.