Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Α.Ε.Λ. - ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ 4 – 1
 ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ 8-0 ΤΗΝ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ
 ΣΤΟ ΜΝΗΜΌΣΥΝΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Συνέχισε της καλές εμφανίσεις η ομάδα μας και με την νίκη απέναντι στην ομάδα των Ζαράκων με 4-1 βελτίωσε και τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.
Από την αρχή του αγώνα έδειξε ότι το αποτέλεσμα που ζητούσε ήταν η νίκη, με καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και καλή κυκλοφορία παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλή κατάσταση η....
ομάδα μας πίεσε τον αντίπαλο που προσπαθούσε και αυτός να βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο.
Η ομάδα μας προσπαθούσε να φτιάξει την φάση για γκολ αλλά αυτό ήρθε από την άλλη πλευρά όταν σε μία αντεπίθεση και σέντρα από τα αριστερά η αδράνεια της άμυνας μας έδωσε την ευκαιρία στον Τσεκούρα με κεφαλιά στο 21΄να ανοίξει το σκορ. Το γκολ μεταμόρφωσε προς το καλύτερο την ομάδα μας και ο Μπούρικας
έφτασε κοντά στο γκολ δύο φορές με το σουτ στο 35΄να βγαίνει λίγο άουτ και η κεφαλιά στο 40΄να βρίσκει το κάθετο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47΄ο Βογιατζής με καρφωτή κεφαλιά από ωραία σέντρα του Μπούρικα έκανε το 1-1.
Στη συνέχεια και σε φάουλ του Ντουλαβέρη στο 55΄ λίγο έλειψε να μπει γκολ, και στο 60΄ο διαιτητής μας αρνήθηκε καθαρό πέναλτι σε χέρι αμυντικού, φτάνοντας έτσι στο 74΄ όταν ο Λάμπρου εκμεταλλεύτηκε πάλι ωραία σέντρα του Μπούρικα και με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Η συνέχεια μετά το δεύτερο γκολ ήταν ποιο εύκολη αφού ο Ζαούρης με ωραία ενέργεια έκανε στο 80΄το 3-1 και στο 86΄ο Κορκόβελος με σουτ το τελικό 4-1, που μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο εάν στο 88΄ο Μικράκης σε ωραία ενέργεια τέλειωνε την φάση με επιτυχία.
Διαιτησία. Σε άσχημη μέρα οι κ.κ.Ψυχούλας και Πριόνας αντιθέτως χωρίς λάθη ο κ.Πασχαλίδης.
Α.Ε. Ληλαντίου
Αραβανής, Παύλου, Μικράκης, Μπούρικας, Ντουλαβέρης , Μπαλόζι Ηρ.,Αργύρης Ι.( 89΄Τζανής ), Ζαούρης,Βασιλείου (46΄Λάμπρου), Βογιατζής ( 78΄Κορκόβελος ), Χατζηαντωνάκης.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει στην Κάρυστο με την τοπική ομάδα την Κυριακή 9/2 και ώρα 15.00.
Με νίκη και καλή απόδοση συνέχισε και η ομάδα των παίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας την ομάδα της Αθλόπολις με 8-0.
 
Τέλος από το πρωί του Σαββάτου το τμήμα της σχολής προτζούνιορ με τους αθλητές του και τους γονείς βρέθηκαν στο στάδιο Καραϊσκάκη, και αγωνίστηκαν σε φιλικό αγώνα με τη σχολή του Ολυμπιακού [Καραϊσκάκη].
Μετά τη λήξη του αγώνα όλοι μαζί πήγαν στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7,αφήνοντας λουλούδια και στη συνέχεια μέσα σε μεγάλη συγκίνηση παρακολούθησαν τομνημόσυνο για τα 21 θύματα της Θύρας 7.
Στην επιστροφή ο υπεύθυνος της σχολής Ν. Ρόγκας ευχαρίστησε τους αθλητές και γονείς για την συμμετοχή τους.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η σχολή μας δέχθηκε τα συγχαρητήρια από την Διεύθυνση Ανάπτυξης των Σχολών