Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ενημέρωση

Tο evia24ores.gr και η έντυπη νέα ανεξάρτητη εφημερίδα της Εύβοιας όπου κυκλοφορεί πολύ σύντομα σας δίνει τη δυνατότητα να προβληθείτε με οικονομικά πακέτα προβολής για την συμμετοχή σας ως υποψήφιος Δήμαρχος είτε δημοτικός σύμβουλος είτε ως ευρωβουλευτής. 

1.Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να προβληθείτε μέσω banner στην δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας μας ,με τοποθέτηση link και ανακατεύθυνση στη δική σας ιστοσελίδα. 

2.Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να προβάλετε 2 συνεντεύξεις σε ώρες και.....
ημέρες που εσείς θα επιλέξετε .

3.Σας παρέχουμε επίσης τη δημιουργία ιστοσελίδας υποψήφιου ή συνδυασμού με χαμηλό κόστος σε ελάχιστο χρόνο. 

4.Επίσης αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό αποδοτικής προβολής σας στο διαδίκτυο, με δημιουργία σελίδων στα social media (twitter, facebook, youtube, κλπ) και την κατασκευή σελίδων στα social media για την πληρέστερη προβολή σας 

5.Μέσα από έμπειρους δημοσιογράφους ερευνούμε το διδίκτυο, βρίσκουμε υπέρ και τα κατά του ανταγωνισμού και σας προτείνουμε τους πλέον αποδοτικούς και οικονομικούς τρόπους για να αξιοποιήσετε αποτελεσματικά το internet στον προεκλογικό σας αγώνα. Στόχος η μέγιστη αναγνωσιμότητα, η επαφή και η αποτελεσματική επικοινωνία με τους εν δυνάμει ψηφοφόρους σας. 

6.Μέσα από μία ομάδα από έμπειρους δημοσιογράφους σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε την συγγραφή και επιμέλεια των κειμένων σας με αποτελεσματική οργάνωση και υποστήριξη προεκλογικού αγώνα. 

Αν σας ενδιαφέρει η καταχώρισή σας ή επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας τόσο ως ενημερωτικό γραφείο όσο και ως διαφημιστικό γραφείο όπου αναλαμβάνουμε πλήρως (τη διανομή των εντύπων, περιλαμβάνεται αφισοκόλληση ,σταύρωμα ψηφοδελτίων ,εκτύπωση εντύπων, επαγγελματικών καρτών κλπ ) επικοινωνήστε μαζί μας στο email evia24ores@gmail.com είτε στα παρακάτω τηλέφωνα : 2221550773 – 6986585996 Σέττα Δήμητρα