Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κύμη
Δημήτρης Θωμάς:
• «Έχουμε ανοίξει τον δρόμο της προόδου και μόνο μικρόψυχοι δεν θα παραδεχτούν ότι σήμερα η Κύμη, αλλά και ο Δήμος γενικότερα, έχουν κάνει πολύ μεγάλα βήματα μπροστά»
• «Όσα δεν έκανε τα 16 χρόνια που ήταν επικεφαλής του Νομού, με δύναμη στα χέρια του και σε εποχές που υπήρχαν διαθέσιμα χρήματα, πώς θα τα κάνει τώρα από μια μικρότερη θέση και σε εποχή κρίσης ο κος Μπουραντάς;»
• «Κάποιοι μεγαλοεπιχειρηματίες της περιοχής, που προσπαθούν να βγουν και \πάλι στο.....

πολιτικό προσκήνιο μετά από πολλά χρόνια, οι οποίοι ενώ κατείχαν δημόσια αξιώματα και υψηλές κυβερνητικές θέσεις, είναι γνωστό ότι δεν φρόντισαν να βοηθήσουν την περιοχή τους. Κατάφεραν όμως ν’ αποκτήσουν \βίλες, καράβια και πολυτελή αυτοκίνητα.»
 

• «Εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας στις χαρές και τις λύπες. Μαζί πετύχαμε πολλά και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Είμαι ένας από εσάς. Οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είστε εσείς»
«Για άλλη μια φορά θα δώσουμε τον αγώνα μας με συνέπεια, με ήθος, με αξιοπρέπεια. Έτσι όπως εμείς ξέρουμε να πράττουμε όλα αυτά τα χρόνια! Χωρίς χτυπήματα κάτω από την μέση. Με σταράτες και ξεκάθαρες κουβέντες! Τις συκοφαντίες, τις ύβρεις και τη λασπολογία να τις αφήσουμε στους ελάχιστους της απέναντι πλευράς»
Σε λαοθάλασσα , με σαφές το μήνυμα της νίκης μετατράπηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των του συνδυασμού των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ. Συγκλονιστική η προσέλευση του κόσμου στη μεγάλη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/04 στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ στην Κύμη.
 

Περισσότεροι από 1.000 πολίτες έδωσαν βροντερό παρών έξω από το εκλογικό κέντρο της Κύμης, προκειμένου να διατρανώσουν την θέλησή τους για τη νέα νίκη του συνδυασμού των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ και του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά.
 Ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στην υπερκομματικότητα του συνδυασμού : «Όταν τον Ιούνιο του 2002 αλλάξαμε σελίδα, σας είπαμε ότι ΄΄δεν είμαστε όλοι το ίδιο΄΄ και αυτό το κάναμε πράξη.Είπαμε όχι στα κόμματα και στα χρώματα. Όχι στους μηχανισμούς, και την δέσμευσή μας αυτή την διατηρήσαμε στο ακέραιο».
Αναφέρθηκε επίσης αναλυτικά στα μεγάλα έργα που έγιναν και γίνονται σε όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Κύμης, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, καθώς η Δημοτική Αρχή, είχε ήδη θέσει τις βάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής και ήδη φαίνονται τα αποτελέσματα. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι φρόντισε να νοικοκυρέψει το Δήμο και να αναπτύξει ισόρροπα όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα. Ειδική αναφορά ο Δήμαρχος στο Λιμάνι της Κύμης, την μαρίνα που κατασκευάστηκε ήδη, το ίδρυμα Παπανικολάου, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αλλά και την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κύμης, ένα έργο που θα αλλάξει την όψη της πόλης και θα τονίσει τα παραδοσιακά της στοιχεία. Στη διάρκεια της ομιλίας του ανέλυσε τα βήματα που έγιναν για όλα αυτά και πως κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως έγιναν, μια και φρόντιζε πάντα να κρατά ενήμερους τους δημότες.
Αναφερόμενος σε στελέχη της αντιπολίτευσης ο Δημήτρης Θωμάς ξεκαθάρισε ότι η στάση τους ήτανμηδενιστική και απαξιωτική όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς κατάθεση προτάσεων, ενώ τόνισε ότι το μόνο κοινό που συνδέει εκείνους που συγκρότησαν την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, είναι η πρόθεσή τους να «ρίξουν» τον Δημήτρη Θωμά και τίποτα περισσότερο. Όσον αφορά τον (σημερινό) επικεφαλής του συνδυασμού Θανάση Μπουραντά ξεκαθάρισε ότι ήταν απών από την περιοχή, παρά τις μεγάλες θέσεις που κατείχε, όλα αυτά τα χρόνια, δεν φρόντισε να γίνει κανένα αναπτυξιακό έργο και στις προσπάθειες του Δήμου (Νοσοκομείο, διατήρηση δημοσίων υπηρεσιών, Ηλεκτρομηχανική, δρόμος Χαλκίδα – Κύμη), ή ήταν απόντας, ή προσπάθησε ακόμη και να βάλει εμπόδια.
 

«Όσα δεν έκανε τα 16 χρόνια που ήταν επικεφαλής του Νομού, με δύναμη και σε εποχές που υπήρχαν χρήματα, πώς θα τα κάνει τώρα ο κος Μπουραντάς;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Θωμάς, τονίζοντας ότι ο Αντιπεριφερειάρχης αναζήτησε διεξόδους εξουσίας, αρχικά στην Αντιπεριφέρεια, στην συνέχεια στο Δήμο της Χαλκίδας και αφού όλα αυτά «δεν του βγήκαν» κατέληξε στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, στον οποίο δεν έχει ούτε καν τα εκλογικά του δικαιώματα.
Ο επικεφαλής των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ έκανε αναφορά και σε κάποιους μεγαλοεπιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι, ενώ κατείχαν δημόσια αξιώματα και υψηλές κυβερνητικές θέσεις, δεν φρόντισαν να βοηθήσουν την περιοχή τους, αλλά από την άλλη κατάφεραν ν’ αποκτήσουν βίλες, καράβια και πολυτελή αυτοκίνητα.
«Εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας στις χαρές και τις λύπες. Μαζί πετύχαμε πολλά και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Είμαι ένας από εσάς. Οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είστε εσείς» κατέληξε ο Δημήτρης Θωμάς ενώ το πλήθος των επευφημούσε.
Μετά το τέλος της ομιλίας, οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν αρκετή ώρα έξω από το εκλογικό κέντρο, προκειμένου να σφίξουν το χέρι του Δημάρχου και να τον διαβεβαιώσουν ότι η μεγάλη νίκη στις εκλογές του Μαΐου θα είναι η νίκη των πολιτών!