Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Φάνης Σπανός


Την Δευτέρα 28/4/2014 και την Τρίτη 29/4/2014, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  του συνδυασμού «Αλλάζουμε… Στην καρδιά της Ελλάδας» Φάνης Σπανός, επισκέφθηκε τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων,....
ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΑΣΤΕΛΛΑ, ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, ΨΑΧΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ, ΣΤΑΥΡΟ, ΚΑΜΑΡΙΤΣΑ και ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ, συνοδευόμενος από κλιμάκιο Υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού.
Στις περιοχές που επισκέφθηκε, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων ο οποίος του εξέθεσε τα προβλήματα του Δήμου. Επίσης συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους.
Μείζονα θέματα αναδείχθηκαν η κατασκευή του βόρειου οδικού άξονα του Νομού, η παράκαμψη της Ν.Αρτάκης, που θα διευκολύνει την πρόσβαση από Χαλκίδα προς Ψαχνά και ο επαρχιακός δρόμος Πολιτικά – Δάφνη.
Επίσης, αναδείχθηκε ως πρόβλημα η υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Ψαχνών και η ανασφάλεια των ήδη υπηρετούντων ιατρών, διότι μετακινούνται συνεχώς στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με αποτέλεσμα το Κέντρο Υγείας Ψαχνών να υπολειτουργεί.
Ο Φάνης Σπανός, μετά το πέρας των συναντήσεων, δήλωσε ότι θα αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες από τις πιστώσεις των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ώστε να ωριμάσουν και να ενταχθούν τα βασικά έργα οδοποιίας, καθώς και να ενισχυθούν οι υποδομές υγείας και η στελέχωσή τους.
Κατέληξε, δε, με την διαβεβαίωση ότι θα είναι πάντοτε αρωγός των διεκδικήσεων και των αιτημάτων των πολιτών