Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Βασίλης Ταρνανας

Σε αυτά τα πέντε χρόνια και μετά από πολύ κόπο με μεγάλη οικονομική συνεισφορά έφτασε το τέλος σε αυτή την πορεία για μένα . Πέρσι είχα πει ότι αποχωρώ άλλα μετά την περεμβαση και την παρότρυνση των ανθρώπων της διοίκησης άλλα και των φιλάθλων, έμεινα στην ομάδα και βοήθησα με όλες τις δυνάμεις μου.
Πριν φύγω λοιπόν από την θέση του πρόεδρου θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστες καθώς και τους προπονητές για την άψογη.....

συνεργασία που είχαμε.
Φέτος είχα πάρει την διαβεβαίωση από ανθρώπους που διοικούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο ότι η ομάδα θα είχε τουλάχιστον σωστές διαιτησίες έτσι ώστε να αγωνίζεται με ίσους όρους και μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι κάπου αλλού.
Δυστυχώς οι υποσχέσεις έμειναν μονό υποσχέσεις και το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να πέσει στην Α κατηγορία της Εύβοιας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κύριος Παπακωνσταντινου έδωσε υποσχέσεις για δίκαιο πρωτάθλημα κάτι που δεν έγινε και δεν προστατεψε την ομάδα της Χαλκίδας .
Από σήμερα θέτω την παραίτηση μου στο Δ.Σ. και επίσης θέτω υποψηφιότητα για τις ερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΕ γιατί θέλω να προσφέρω και να βοηθήσω το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο .