Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε στην UEFA τη λίστα για το Europa

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε τη Δευτέρα στην UEFA τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες με τη Ζίμπρου Κισινάου για τα πλέι οφ του Europa League.
Σε αυτή συμπεριλήφθηκε και ο Σαρλ Ιτάνζ, παρά τη δεδομένη επιθυμία του Καμερουνέζου τερματοφύλακα να μην αγωνιστεί φέτος στον «Δικέφαλο» (σ.σ. την περασμένη σεζόν ανήκε με...
δανεισμό από τους Θεσσαλονικείς στην Κόνιασπορ).
Αναλυτικά, οι παίκτες που δηλώθηκαν είναι οι: Αθανασιάδης, Βίτορ, Δεληγιαννίδης, Γιακουμής, Γλύκος, Γκολάσα, Ιτάνζ, Κάτσε, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Μαντούρο, Μακ, Μάρτενς, Περέιρα, Ποζατζίδης, Πόζογλου, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Ιντζίδης, Παναγιωτούδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Κιόσε.
Στη λίστα δεν υπάρχει ο τραυματίας Δημήτρης Κωνσταντινίδης, όπως και ο νεαρός επιθετικός, Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος υπέγραψε τη Δευτέρα το καινούργιο, διετούς διάρκειας, συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο».

Με τους «ασπρόμαυρους» δεσμεύτηκε επίσης τη Δευτέρα, για τρία χρόνια, ο 20χρονος Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος δοκιμάστηκε στις πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας και άφησε καλές εντυπώσεις. Πρόκειται για μεσοεπιθετικό, με θητεία σε Χόφενχαϊμ, Μανχάιμ, Φράιμπουργκ, ο οποίος θα αγωνιστεί τη φετινή περίοδο, με δανεισμό, στον Πιερικό.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως ήταν υποχρεωμένη να πράξει μέχρι σήμερα, απέστειλε στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Κυπελλούχο Μολδαβίας Ζίμπρου Κισινάου. Συγκεκριμένα:

ΛΙΣΤΑ Α (*)

Αθανασιάδης, Βίτορ, Δεληγιαννίδης, Γιακουμής, Γλύκος, Γκολάσα, Ιτάνζ, Κάτσε, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Μαντούρο, Μακ, Μάρτενς, Περέιρα, Ποζατζίδης, Πόζογλου, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζαβέλλας, Τζιόλης.

ΛΙΣΤΑ Β (**)

Ιντζίδης, Παναγιωτούδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Κιόσε

(*) Σύνολο 25 ποδοσφαιρστών εκ των οποίων οι 17 δεν έχουν περιορισμούς, ενώ οι οκτώ επιπλέον εμπίπτουν στους περιορισμούς εντοπιότητας όσον αφορά την ποδοσφαιρική εκπαίδευσή τους, καθώς μέχρι τέσσερις από τις ηλικίες 17-21 θα πρέπει να έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον τρία χρόνια (συνεχόμενα ή όχι) σε κάποια ελληνική ομάδα και οι υπόλοιποι στο ίδιο ηλικιακό διάστημα θα πρέπει να έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον τρία χρόνια (συνεχόμενα ή όχι) στον ΠΑΟΚ.

(**) Απεριόριστος αριθμός ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1993 και οι οποίοι την τελευταία εξαετία έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον δυο συνεχόμενα χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Στη λίστα δεν βρίσκονται οι Παπαδόπουλος (υπέγραψε μόλις σήμερα το συμβόλαιό του) και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που δεν προλαβαίνει τα ματς εναντίον της Ζίμπρου».