Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δεν μας ενοχλεί καθόλου το υβρεολόγιο και οι απειλές του τύπου θα μας βρούνε μπροστά τους και τα σχετικά.
Ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται. Αυτού του τύπου όμως οι ανακοινώσεις κυκλοφορούν χρόνια και έχει αποδειχθεί πως πάντα πέφτουν στο κενό.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει ανάγκη από νταήδες φιλάθλους και προστάτες. Έχει ανάγκη εκείνους τους φιλάθλους οι οποίοι γέμιζαν τα γήπεδα. Δεν λέμε να επιστρέψουν οι 10.000 και περισσότεροι, αλλά τουλάχιστον οι 1.000.
Κύριοι, κανένας άνθρωπος της ενημέρωσης δεν σας....
φταίει. Τον Μαρινάκη και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά τα πρωταθλήματα τα παίρνει για πλάκα.
"Της κοντής της φταίει το μαλλί" λέει ο λαός και ξέρετε τι σημαίνει αυτό.
Φυσικά ο καθένας μπορεί να στηρίζει αυτούς που έφεραν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πίσω στο τοπικό, γιατί εκεί μπορεί να είναι ο μπαμπάς του, ο θείος του, η γιαγιά του, αυτός που του δίνει το δωράκι και για άλλους λόγους. Δεν μπορεί όμως να επιβάλλει σε άλλους το τι θα λένε και το τι θα γράφουν.
Υπάρχουν άνθρωποι της ενημέρωσης οι οποίοι πράγματι για να έχουν παρουσία σε συσκέψεις και συναντήσεις, είναι υπάκουοι και εκτελούν εντολές. Καλά κάνουν. Περάστε λοιπόν τα μηνύματά σας μ΄ αυτούς και καλή πορεία.
Είναι αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα να είναι "αγκαλιά" με όλους.
Αυτούς κάπως αλλιώς τους λέμε στο χώρο της ενημέρωσης, αλλά Δευτεριάτικα ας μη το γράψω.
Επειδή όμως μας λέτε πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες οι οποίες συμπεριφέρθηκαν όπως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε προπονητή και ποδοσφαιριστές την χρονιά που πέρασε, καλό είναι να μας πείτε ποιες είναι αυτές.
Όταν δεν το λέτε σημαίνει πως δεν υπάρχουν.
Κλείνοντας θα ήθελα να γράψω πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει ανάγκη από φιλάθλους οι οποίοι θα πληρώνουν εισιτήριο και δεν θα περιμένουν προσκλήσεις για να μπούνε στο γήπεδο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θέλει παράγοντες οι οποίοι θα είναι νωρίς στο γήπεδο και δεν θα πηγαίνουν 5΄ μετά την έναρξη του αγώνα, για να μην πληρώνουν κάτι, ώστε να πληρωθούν οι διαιτητές.