Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Αυτά που διαβάζουμε και ακούμε για την ΑΕΚ Χαλκίδας, θα πρέπει να τα αναλύσουμε πολύ, αφού είναι από πολύ σοβαρά έως αστεία. Η ΑΕΚ Χαλκίδας δεν είναι ο προπονητής ή ο πρόεδρος ή οι ποδοσφαιριστές ή οι φίλοι της ομάδας. Είναι όλοι αυτοί μαζί. Όλοι έχουν δεσμευτεί να υπηρετήσουν την ΑΕΚ.
Έχω υποχρέωση να πάρω θέση, στα όσα ακολούθησαν με την δήλωση του κυρίου Σταματίου του προπονητή της ομάδας, στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1.
Η ΑΕΚ Χαλκίδας θέλει να ανέβει στην Α΄ Κατηγορία και ο πρόεδρος κ. Ελευθεριάδης είναι ο ....
επικεφαλής αυτής της προσπάθειας.
Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Σταματίου Κώστας και κανείς δεν αμφισβητεί πως μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ (είναι και ΑΕΚτζής).
Η διοίκηση και ο προπονητής στηρίζουν όλους τους ποδοσφαιριστές και η δήλωση του κ. Σταματίου για τον τερματοφύλακα πρέπει να ξεχαστεί σύντομα.
Όλοι μας κάνουμε λάθη κάποια στιγμή. Ο αγώνας με τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ήταν μια κακή παρένθεση για την ΑΕΚ και την ευθύνη την έχουν όλοι.
Ο αγώνας αυτός τελείωσε. Το Σάββατο η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την ομάδα των ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ και το μυαλό όλων είναι σ΄ αυτόν τον αγώνα.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο κ.  Ελευθεριάδη, μας είπε: "Όλοι είμαστε ΑΕΚ. Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές είμαστε ΑΕΚ Χαλκίδας και έχουμε στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στηρίζω τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας. Ότι έγινε, έγινε κι ότι ειπώθηκε ειπώθηκε. Λειτουργούμε ως ομάδα και θα λύσουμε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Όλοι ΑΕΚ, όλοι μαζί για την ΑΕΚ"...