Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου» Κύμη

 Προς : Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κύμης-Αλιβερίουκ.Μπουραντά Αθανάσιο
 

Κοινοποίηση : Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας  Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας Διεύθυνση Διοίκησης ΤμήμΔιοικητικού- Οικονομικού Ν. Ευβοίας - Ελ. Βενιζέλου κ Βελισσαρίου 2, Κα. Ψιλάκη
Στην συνεδρίαση της 2/10/2014 του νέου ΔΣ της ΔΕΥΑΚΑ ενημερωθήκαμε ότι το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Γκοσιμίδας, από τα μέσα Σεπτέμβρη 2014 είναι δημότης ...

Κύμης- Αλιβερίου. Η ενημέρωση έγινε κύριε Πρόεδρε από εσάς αλλά και τον παριστάμενο στη συνεδρίαση κ. Γκοσιμίδα, μετά από την ερώτηση μας: «Αν και κατά πόσο είναι νόμιμη η συνεδρίαση του Δ.Σ της ΔΕΥΑΚΑ, εφόσον εκκρεμεί προσφυγή Δημοτών στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας (η οποία μας κοινοποιήθηκε), βάση της οποίας ο κ. Ιωάννης Γκοσιμίδας δεν είναι δημότης του Δήμου μας και επομένως μπαίνει σοβαρό θέμα σε σχέση με το σύννομο της σύστασης-λειτουργίας του ΔΣ της ΔΕΥΑΚΑ».
Κατόπιν της αποσαφήνισης εκ μέρους σας ότι πλέον ο κ. Γκοσιμίδας είναι δημότης του Δήμου μας,παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε και εγγράφως χορηγώντας μας όλα τα δικαιολογητικά που κατατέθηκαν χρησιμοποιήθηκαν γι αυτήν την μεταδημότευση.
Παρακαλούμε το συντομότερο δυνατόν για την απάντηση σας διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος της ακυρότητας των αποφάσεων της ΔΕΥΑΚΑ, κάτι που θα επιφέρει σοβαρότατα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της.
 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΘΩΜΑΣ
Επικεφαλής του συνδυασμού
ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου