Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ας είναι καλά

Δεν ξέρω τι παίρνουν κάποιοι τύποι και συνεχώς παραμιλούν, αλλά δεν θα ήθελα να το δοκιμάσω ποτέ.
Δυστυχώς ο μόνος λόγος ύπαρξής τους, είναι να δούνε να χάνει τις εκλογές στην ΕΠΣΕ ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Θα μου πείτε θεμιτό είναι αυτό, αλλά έχω την απάντηση.
Δεν έχουν τα κοπρόσκυλα την δύναμη να βάλουν οι ίδιοι υποψηφιότητα. Κρύβονται σπρώχνοντας άλλους στις εκλογές και μάλιστα σπρώχνουν στις εκλογές ανθρώπους οι οποίοι λειτουργούν εκδικητικά.
Είναι αλήθεια πως μέχρι τώρα έχουν δηλώσει πως θέλουν....
να είναι υποψήφιοι ο κ. Βασίλης Ταρνανάς και ο κ. Κώστας Κιούσης.
Ο κ. Ταρνανάς έχει πει δημόσια πως θα είναι υποψήφιος για να εκδικηθεί τον κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος όπως είπε δεν τον βοήθησε να κρατήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Ο κ.  Κιούσης είναι γνωστό και το έχει πει και στον κ. Παπακωνσταντίνου, πως αν συνεχίσει να στηρίζει Ψαθά και Πίσχινα, τότε ο ίδιος θα βάλει υποψηφιότητα για να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΣΕ.
Αυτή είναι η αλήθεια κύριοι και όλα τ΄ άλλα είναι γλυκανάλατα παραμυθάκια.
Άποψή μου είναι πως παρά την προσπάθεια ο κ. Κιούσης δεν θα είναι τελικά υποψήφιος, αφού ξέρει πως δεν μπορεί να κερδίσει την παράταξη Παπακωνσταντίνου. Αν όμως τελικά το επιχειρήσει, τότε θα το κάνει για να πάρει ελάχιστες ψήφους και μετά να βγει αυτός και τα γνωστά κοπρόσκυλα που τον σπρώχνουν και να πούνε πως ο Παπακωνσταντίνου δεν πήρε 80 αλλά 70!!
Δεν θα πούνε για την δική τους ήττα, αλλά πως ο Παπακωνσταντίνου δεν πήρε 90% αλλά 80%!!
Εμείς είμαστε πάντα στην διάθεση του κυρίου Κιούση, για όποιες απαντήσεις. Όχι όμως για να λέμε αερολογίες ή να μην λέμε αλήθειες.