Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

Ανεβάσαμε επίπεδο σε άμυνα και επίθεση
Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ θα ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο

Από δυνατά τεστ περνάει ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ στα φιλικά που δίνει και ένα από αυτά ήταν και το φιλικό που έδωσε στη Ραφήνα με την ΤΡΙΓΛΙΑ, ομάδα που παίζει στη Γ΄Εθνική Κατηγορία. ''Ήταν ένα δυνατό τεστ για μας, όπου ανεβάσαμε επίπεδο, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Μπορεί από ένα σημείο και μετά να μείναμε από επιλογές και δυνάμεις αλλά τα πήγαμε καλά'' είπε ο προπονητής κ. Λάμπρου δηλώνοντας επίσης ικανοποιημένος και την αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Το ρόστερ του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αποτελείται από...
24 ποδοσφαιριστές, έγιναν κάποιες καλές μεταγραφές και υπάρχει και χώρος να παίξουν νέα παιδιά ηλικίας 15 και 16 ετών. ''Θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους'' τόνισε ο κ. Λάμπρου.
Σε ότι αφορά την οργάνωση της ομάδας αλλά και τον  κόσμο που δεν ακολουθεί τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ο κ. Λάμπρου ήταν σαφέστατος. ''Η Διοίκηση πρέπει να στοχεύσει οργανωτικά σε υγιείς βάσεις την ομάδα και να έχει την απαιτούμενη προσφορά για να σταθεί και να προχωρήσει ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ εκεί που του αζίζει. Η ίδια η ομάδα έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο,  η ίδια πρέπει να τον ξεναφέρει. Θέλουμε και προσπαθούμε να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας, παίζοντας ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα μας καθιστά και αξιόπιστη ομάδα. Θέλουμε το υγιές κομμάτι των φιλάθλων δίπλα μας. Με υπομονή και δουλειά, πιστεύω, θα τα καταφέρουμε''.