Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

Κάνουμε επαναστατικές αλλαγές, γιατί το μέλλον ανήκει στους νέους

Τι να πει κανείς για τον προπονητή κ. Δημήτρη Ακριτίδη και την φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Είναι ο άνθρωπος που χαίρεται να δουλεύει πάνω σε νέα παιδιά, να τα καθοδηγεί, να ξετυλίγει το ταλέντο τους και να το φτάνει εκεί που πρέπει και που μπορεί. Πιστεύει και εργάζεται πολύ για τις υποδομές του ποδοσφαίρου στην Εύβοια, αφού οι υποδομές μπορούν και πρέπει να ....

γίνουν η μάνα της κάθε ομάδας από όπου θα αντλεί τους ποδοσφαιριστές της.
Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ δεν είναι έτοιμη ακόμη, κάνουμε επαναστατικές αλλαγές στην ομάδα για να την πάμε εκεί που πρέπει, είπε όταν ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα της ομάδας του με την ΚΑΣΤΕΛΛΑ, την οποία χαρακτήρισε καλή και δυνατή ομάδα και αρκετά καλό τον προπονητή της κ. Κιαπέκο.
Για την συνεργασία του με τον Πρόεδρο της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ κ. Κουσκούτη, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πνεύμα που διέπει τον Πρόεδρο για τον αθλητισμό. Είναι εφυής και ξέρει καλά από ποδόσφαιρο, είπε. Είναι ευθύς και ό,τι έχει να πει το λέει μπροστά σου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ είναι από τις λίγες ομάδες, ίσως και η μοναδική, που δεν κάνει μεταγραφές. Και αυτό οφείλεται στο μεγάλο έργο που έχει κάνει ο κ. Μπάμπης Κουσκούτης.
Ο κ. Ακριτίδης ξέρει καλά ότι το μέλλον ανήκει στους νέους και ότι το ποδόσφαιρο είναι ταχύτητα. ''Οι επαναστάσεις έχουν και θύματα και 4άρες και 5άρες'', απάντησε  σχολιάζοντας το αρνητικό αποτέλεσμα 5-1 για την ομάδα του στον φιλικό αγώνα με την ΚΑΣΤΕΛΛΑ. Άλλωστε ο ίδιος έφυγε πέρυσι από την ομάδα της ΤΡΙΑΔΑΣ γιατί επέμενε ότι στην ομάδα έπρεπε να παίξουν μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές. ''Τι περισσότερο να διδάξω σε έμπειρους ποδοσφαιριστές; Ο σκοπός είναι να κάνεις τους μικρούς παίκτες μεγάλους και έμπειρους''.
Τέλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είπε ότι θα είναι και πάλι ανταγωνιστικός, θα είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ που ξέρουμε, θα συνεχίσει τους άθλους.