Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Α.Ο. ΚΟΣΚΙΝΩΝ - Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 2 - 1

 Σε ένα αγώνα που η ομάδα μας είχε πολύ καλή απόδοση και με το σκορ υπέρ μέχρι το 81΄, κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα να ηττηθεί με 2-1.
Η ομάδα των Κοσκίνων και με την βοήθεια του διαιτητή κ. Χουλιάρα ( απέβαλε εντελώς άδικα με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπούρικα στο 90΄), κατάφερε να σημειώσει το δεύτερο γκολ με τον Πηλιχό στο 92΄.
Η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Μπαλόζι 19΄και έφτασε κοντά σε ένα ...

δεύτερο γκολ σε άλλες δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας με καλή κυκλοφορία έλεγχε το παιχνίδι αλλά στο 81΄ η ομάδα των Κοσκίνων με τον Μπίμπη έφερε τον αγώνα στα ίσα. Το γκολ αυτό έδωσε στην γηπεδούχο ομάδα άλλο αέρα πίεσε την ομάδα μας και με την βοήθεια του κ. Χουλιάρα (αποβολή Μπούρικα), σημείωσε στης καθυστερήσεις με τον Πηλιχό το δεύτερο γκολ το οποίο έδωσε και την νίκη στην ομάδα του.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο 94΄πήρε κόκκινη κάρτα και ο Τσαρούμης των γηπεδούχων για επικίνδυνο παίξιμο, και στο σφύριγμα της λήξης είχαμε και την κόκκινη στον Δημολιάνη Ταξ. που ειρωνεύθηκε τον διαιτητή ο οποίος κατάφερε με της αποφάσεις του στο τέλος να έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες.
Με λάθη η διαιτησία των κ.κ. Χουλιάρα Φεργάδη και Μούντριχα.
Α.Ε.Λ.
Χιώτης, Κορκόβελος, Παπαγεωργίου( 78΄ Παπαχρήστος ), Μικράκης, Μπαλόζι , Χατζηαντωνάκης, Παύλου, Ndoci ( 87΄Μπεινόγλου ), Αργύρης Ιωα. , Μπούρικας,Αργύρης Γεωργ.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου την Κυριακή 2/11 και ώρα 15.15 με τον Α.Ο.Καρύστου.