Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Αξίζει να το διαβάσουμε

Διαβάστε τι έγραψε ο επαγγελματίας δημοσιογράφος κ. Δραπανιώτης την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015. Σε λίγο θα διαβάσετε και την απάντηση προς τον επαγγελματία δημοσιογράφο, ο οποίος μας λέει πως έχει κι αρχί...α!!

 ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟΜΑΤΑ....!!!

Έκλεισε πολλά στόματα ο Βασίλης Ανέστης στο 90' στον Αγώνα Α.Ο. Χαλκίς - Α.Ε. Ιστιαίας που βρήκε νικήτρια την Βορειευβοιώτικη ομάδα με 2-1 σε μια νίκη που πραγματικά είναι από τις ιστορικότερες ίσως η ιστορικότερη της Ένωσης. Έκλεισε στόματα ναι. Όχι του Α.Ο. Χαλκίς που είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείου, όχι του προπονητή Γιώργου Λάμπρου που είναι ένας εξαίρετος και με ήθος τεχνικός και όχι ....
και των φιλάθλων διότι οι φίλαθλοι πάνε στο γήπεδο καμια φορά και για να εκτονωθούν και ίσως γι' αυτό ακούγονται και πολλά "γαλλικά" καμιά φορά. 

Tα στόματα που έκλεισε ο Kill Bill και ολόκληρη η ομάδα της Ιστιαίας ήταν αυτά των "παπαγάλων". Μερικών ψευτοδημοσιογράφων της δεκάρας που σίγουρα τους έτσουξε πολύ περισσότερο το γκολ στο 90' απ' ότι την ομάδα της Χαλκίδας. Κάποιους κύριους που έγραφαν ειρωνικά σχόλια και χλεύαζαν τις μεταγραφές, που σιγά σιγά αποδεικνύονται, όσο περισσότερο προσαρμόζονται, λίρα 100. Αυτοί που θα ήθελαν να χάσει η Ιστιαία ακόμη και με πέτσινο πέναλτι εκτός περιοχής στις καθυστερήσεις για να μπορούν χύσουν τόνους χολής απ' την βουτηγμένη στα σκατά πένα τους. Να χλευάσουν άλλους συναδέλφους τους, να χλευάσουν την ομάδα, να το παίξουν παντογνώστες και συνάμα να χλευάσουν μια ολόκληρη περιοχή κι ύστερα να κατηγορούν άλλους για τοπικισμό. Μούγκα πλέον τώρα οι "παπαγάλοι" και ίσως κι αυτοί που μπορεί να τους ρίχνουν την "παπαγάλίνη". Και φυσικά δεν έχουν τα @ρχίδι@ να ανέβουν στα βόρεια γιατί εκτός από παπαγάλοι είναι και κότες. Κρίμα γιατί θα είχαμε πολύ ωραία και ζεστή γλαρόσουπα για να τους σερβίρουμε. Άντε μάγκες πείτε κάτι τώρα ντε!!! 

ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΟ ΤΣΕΛΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΙΣΤΙΑΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ.....!!!! 

Και επειδή ποτέ δεν γράφω ανώνυμα να ξανασυστηθούμε 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ του Σπυρίδωνα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕΛΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ 539 ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΒΟΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ!!!!