Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ

Η ομάδα έχει έναν και σοβαρό προπονητή, τον  κ. Τάσο Ταυταρίδη, αλλά αυτό δεν φτάνει. Δύσκολη η συνέχεια για τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ αφού έχουν το δυσκολότερο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Πιστεύουμε πως η ομάδα θα συνεχίσει στη Β΄ Κατηγορία και ίσως είναι καλύτερα έτσι. Αν παραμείνει ο κ. Ταυταρίδης θα μπορέσει η ομάδα των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να βάλει τις βάσεις για μια νέα ομάδα. Δυστυχώς, όλα αυτά τα χρόνια που ακούγαμε για...
ακαδημίες, δεν βλέπαμε κάτι. Τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ δεν έχουν υποδομές και αυτό είναι φανερό και το διαπιστώνει κανείς αν ρίξει μια ματιά στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΕ. Καμία ομάδα δεν υπάρχει στους ΝΕΟΥΣ, ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, εκτός κι αν τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ θεωρούν πως πέτυχαν στα τμήματα ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ επειδή εμφανίζονται στον χάρτη ως Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ/ΑΟ. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψουμε να γράφουμε αστειάκια ή δήθεν καλή δουλειά στα τμήματα υποδομών, γιατί αργά ή γρήγορα όλα γίνονται γνωστά. Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα, γιατί τότε θα γράψουμε τι έγινε και δεν προχώρησε η συνεργασία με την ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ στα τμήματα υποδομών.