Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Α.Ο.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ

Για να γίνει μεγάλη ομάδα ο Α.Ο.Ν.Α. θα πρέπει πρώτα από όλα να έχει στη διοίκηση ανθρώπους που δεν θα ασχολούνται με το κουτσομπολιό και με τα μούπα - σούπα, αλλά με τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Η ομάδα της ΑΡΤΑΚΗΣ δεν κατάφερε να γίνει ομάδα μοντέλο, όπως η διοίκηση μας έλεγε τα τελευταία χρόνια. Έγινε μια ομάδα που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, αλλά γνώρισε και τον διασυρμό με τα γνωστά επεισόδια.
Τι πρέπει...
να γίνει;
Αν η ομάδα της ΑΡΤΑΚΗΣ είχε καλή οργάνωση, θα ήταν πρωταθλήτρια και την περίοδο 2014-2015. Η ομάδα της ΑΡΤΑΚΗΣ σε αντίθεση με τον Α.Ο.  ΧΑΛΚΙΣ, έχει επιχειρηματίες που μπορούν να την ενισχύσουν οικονομικά και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Για να μην παρεξηγηθούμε, θα γράψουμε πως μέλη της διοίκησης της ΑΡΤΑΚΗΣ φροντίζουν περισσότερο για το κουτσομπολιό και την ίντριγκα και λιγότερο για την ομάδα. Κάνουν επιλογές σε θέματα επικοινωνίας και νομίζουν πως έτσι θα πετύχουν τους στόχους.  Αυτή είναι και η αιτία που χάνουν τους στόχους τους και αν δεν αλλάξουν τακτική, δεν θα αλλάξει και αυτό.