Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χαλκίδας

Δεν θα κουραστούμε να γράφουμε για τον  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Χαλκίδας αφού κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν πως αυτή η ομάδα δεν είχε στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα ούτε και να απλώσει τα πόδια της περισσότερο από όσο την καλύπτει το στρώμα της.
Κάποιοι ανέλαβαν να χτίσουν αυτή την ομάδα με νέα παιδιά και τα πάνε καλά. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πως δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έδινε μάχη για να κρατηθεί στην Α΄ Κατηγορία. Τώρα τέτοια προβλήματα δεν υπάρχουν και η ομάδα είναι....
στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος.
Δεν πήγε να παίξει ως κυπελλούχος στη Χίο. Καλά έκανε και δεν πήγε. Γιατί άραγε να δώσουν 5.000 ευρώ για έναν αγώνα; Μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αυτά τα έξοδα έπρεπε να τα καλύπτει η πολιτεία, η ΕΠΟ, η ΕΠΣΕ. Δεν είναι δυνατόν να απαιτείς από ένα ερασιτεχνικό σωματείο να πληρώσει 5.000 ευρώ για να παίξει έναν αγώνα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αυτή η ομάδα μπήκε σε άλλες βάσεις και τα μυαλά των διοικούντων και των προπονητών δεν έχουν πάρει αέρα. Ευχόμαστε έτσι να συνεχίσουν και κάποια στιγμή οι κόποι τους θα δικαιωθούν.