Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Η απάντησή μας

Γράψαμε την  άποψή μας για τα όσα συνέβησαν με την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Η αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε και πήρε απίστευτες διαστάσεις, δημιουργήθηκε μόνο για έναν λόγο. Από τη μια πλευρά υπήρχε η δική μας άποψη και από την άλλη η άποψη αυτών που κάποια στιγμή πέταξαν στα σύννεφα και πίστεψαν πως μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Εμείς γράψαμε την άποψή μας απλά και καθαρά. Αυτοί πίστευαν σε κάτι το οποίο ήταν εξωπραγματικό και το γνώριζαν. Τι τους ....
οδήγησε σε μια αντιπαράθεση με ψέματα;
Η φιλοδοξία για να γίνουν και αυτοί κάποιοι και φυσικά να μπορέσουν να συνεχίσουν με χρήματα άλλου να κάνουν παιχνίδι.
Ήξεραν πως δεν μπορούν;
Φυσικά το ήξεραν αφού ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ήταν μια δεμένη ομάδα και έχει διάρκεια, αφού δουλεύουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις προπονήσεις, ενώ οι της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ αυτό δεν το έχουν. Μετά τη νίκη τους επί του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ξεπέρασαν τα όρια κάποιοι και άρχισαν τα τρελά τους. Τα αποτελέσματα στη συνέχεια είναι γνωστά.
Κλείνουμε το θέμα εδώ και ειλικρινά απευθυνόμαστε προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της ΙΣΤΙΑΙΑΣ αλλά και σε κάποιους παράγοντες (όχι όλους), θα τους ζητήσουμε συγνώμη γιατί η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα, αλλά δεν γινόταν να μην αναφερθούμε σε αυτά. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να ζητήσουν συγνώμη και όσοι παρασύρθηκαν από τα ψέματα του ανθρώπου ο οποίος είναι δίπλα τους.