Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ο κ. Χατζής κι εμείς

Αρκετοί έχουν μπερδέψει τον κ. Χατζή με το apopsignomi και κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν πως ο κ. Χατζής δεν έχει καμία επαγγελματική σχέση μαζί μας. Είναι στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1, με το οποίο τυχαίνει να συνεργαζόμαστε κι εμείς.
Έχουμε γράψει πως όποτε μας χρειαστεί το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ θα βοηθήσουμε. Αυτό και κάνουμε. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να βοηθήσουμε, θα στηρίξουμε και ....
όποιον άλλον βοηθάει το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1.
Ο κ. Χατζής έγινε στόχος επειδή κάποιοι ήθελαν να τον βγάλουν εκτός ραδιοφώνου. Τους ενοχλούσε η παρουσία του στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ. Σχεδίασαν λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο θα κατάφερναν να του δημιουργήσουν πρόβλημα. Το σενάριο όμως δεν τους βγήκε. Τα ψέματα που είπαν ένας ''παράγοντας - προπονητής'' κι ένας ''επαγγελματίας δημοσιογράφος'' δεν πέρασαν. Το αντίθετο συνέβη. Γύρισαν όλα εναντίον τους και, δυστυχώς, την πλήρωσε η ομάδα που δήθεν αγαπούσαν αυτοί οι κύριοι.
Αν ο κ. Χατζής είχε κάνει όσα προσπάθησαν να του φορτώσουν, θα ήταν μακριά από εμάς. Δυστυχώς για αυτούς που ετοίμασαν τον λάκκο, έπεσαν οι ίδιοι μέσα. Χρειάστηκαν λίγες ώρες για να μάθουμε όλη την αλήθεια. Δικαιώθηκε ο κ. Χατζής κι εμείς χαρήκαμε και συνεχίζουμε παρέα στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1.