Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΝΕΑ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ-ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αναβληθείσα δράση δενδροφύτευσης της προηγούμενη εβδομάδας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, στην περιοχή Αγ.Γεώργιος Καλοχωρίου – Παντειχίου.
Με κοινό στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών, το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) και η Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων , σε συνεργασία με το Δασαρχείο Χαλκίδας, τη Δ.Ε. Αυλίδας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλοχωρίου-Παντειχίου και το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Α/βάθμιας Εκπ/σης Εύβοιας, διοργανώνουν τη δενδροφύτευση για μαθητές Δημοτικών....

Σχολείων.

Στη δράση συμμετέχει και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλοχωρίου – Παντειχίου, ο οποίος έχει προβεί σε διαμόρφωση του χώρου, με απαραίτητες εργασίες (αυλακώσεις κλπ. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες), προκειμένου να είναι διευκολυνθούν οι μαθητές που θα λάβουν μέρος στη δενδροφύτευση.

Η ώρα προσέλευσης στο χώρο ορίζεται στις 09:00. Η μετακίνηση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί δωρεάν με λεωφορεία που θα διαθέσει Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., ενώ στα παιδιά θα προσφερθούν νερά και τροφή (τυροπιτάκια κλπ), από τα μέλη του Συλλόγου Καλοχωρίου-Παντειχίου.