Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ

Δεν έχουμε  καμία διάθεση να δώσουμε εξηγήσεις επειδή κάποιοι θέλουν  να λένε διάφορα δεξιά κι αριστερά.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα μπορούσαμε κι εμείς να γράψουμε διάφορα και να κατηγορήσουμε αυτούς που με κάθε τρόπο θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα τους . Δεν κάνουμε όμως όλοι το ίδιο. Γράψαμε την άποψή μας για τον Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε ενάντια στην ομάδα. Ενάντια είναι οι κύριοι και οι κυρίες που νομίζουν πως με φαντασιώσεις προσφέρουν έργο. Οι κύριοι και οι κυρίες που...
έχουν όνειρα, όχι για την ομάδα αλλά για τον εαυτό τους.
Ας μη γελιόμαστε. Ας μη προσπαθούν οι κύριοι και οι κυρίες να μας βάλουν απέναντι από την ομάδα. Στα ΛΟΥΚΙΣΙΑ γνωρίζουν ποιοι κύριοι και ποιες κυρίες δημιουργούν δήθεν το αύριο για τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ. Δυστυχώς για αυτούς, τα πράγματα είναι καθαρά. Ρίξτε μια ματιά στις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΕ και θα το διαπιστώσετε όλοι. Ας πάψουν λοιπόν να παίζουν θέατρο και να παριστάνουν τους δήθεν, γιατί τους πήρανε χαμπάρι.
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να αφήσουν το ποδόσφαιρο της Εύβοιας σε αυτούς που ξέρουν, σε αυτούς που θέλουν και σε αυτούς που μπορούν. Το ποδόσφαιρο δεν είναι για φωτογραφίες του εαυτού  μας.