Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Η επίθεση στον κ. Καρλατήρα

Η σιωπή των αμνών δεν ταιριάζει σε ανθρώπους οι οποίοι είναι πρόεδροι ομάδων. Ο ρόλος τους δεν είναι να βγαίνουν και να συκοφαντούν άλλους, αλλά να μιλούν για πραγματικά γεγονότα και για τα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα. 
Ο πρόεδρος της ομάδας της Αρτάκης θα έπρεπε να μας πει για την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Καρλατήρας στον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και να μην προσπαθεί ρίχνοντας λάσπη να εξασφαλίσει την σιωπή. Ο πρόεδρος της ΑΡΤΑΚΗΣ να μας πει αν ...
τιμώρησε αυτούς που επιτέθηκαν στον κ. Καρλατήρα ή αν θα τους τιμωρήσει όπως δήθεν τιμώρησε αυτούς που δημιούργησαν τα επεισόδια στα μπαράζ περίπου 1 χρόνο πριν.
Αλήθεια δεν θα έπρεπε να διαβάσουμε κάποια ανακοίνωση της ΑΡΤΑΚΗΣ για την επίθεση στον κ. Καρλατήρα; Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ υιοθετεί την πρακτική της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ; 
Όπως και στην ΙΣΤΙΑΙΑ έτσι και στην ΑΡΤΑΚΗ υπάρχουν άνθρωποι στο ΔΣ οι οποίοι δεν συμφωνούν με την βία και με τις συκοφαντίες. Αυτοί γιατί να βρεθούν απέναντι από τέτοιες καταστάσεις;
Δεν θα υπερασπισθούμε κανέναν κύριο Καρλατήρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα επιλέξουμε την σιωπή. Στον αγώνα υπήρχε παρατηρητής και θα περιμένουμε να δούμε, αν τελικά η ΕΠΣΕ εφαρμόζει τους κανονισμούς προς κάθε κατεύθυνση. 
Κύριοι, δεν γνωρίζουμε τι είπε ή τι έκανε ο κ. Καρλατήρας, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί βία. Υπάρχουν κανονισμοί και υπεύθυνοι είναι οι διαιτητές και ο παρατηρητής.
Οι παράγοντες που υιοθετούν την βία δεν έχουν θέση στα γήπεδα και να ξέρουν πως δεν είναι ο ρόλος τους να προσπαθούν να συκοφαντήσουν ανθρώπους της ενημέρωσης φτάνοντας στο επίπεδο της κατινιάς. Είναι ντροπή να προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις οικογένειες και στο χώρο εργασίας άλλων.