Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ - A.E.Λ. 2 - 0
     ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ   
            ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
                                                         ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ                              

Σε ένα αγώνα που δεν είχε φάσεις στις δύο εστίες η ομάδα μας κατώτερη των προσδοκιών κατάφερε να χάσει με 2 - 0 από την ομάδα του Ευβοικού Αγίου Νικολάου που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο να θέλει περισσότερο την νίκη και στο τέλος την πήρε  με τα δύο γκολ που σημείωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.
Η ομάδα μας σε όλο τον αγώνα είχε μία φλύαρη υπεροχή χωρίς όμως να....
δημιουργεί την μεγάλη φάση εκτός το 78΄όταν ο Μπουραντάς και από θέση πλάγια  δεξιά έβγαλε σέντρα και ο Μικράκης δεν μπόρεσε μόνος απέναντι στον Γιάναλο,  αφού   η κεφαλιά που έπιασε την μπλόκαρε εύκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Στην αντεπίθεση η ομάδα του Ευβοϊκού κέρδισε φάουλ λίγο ποιο κάτω από την γραμμή του κέντρου και στην εκτέλεση του η αδράνεια πέντε αμυντικών της ομάδας μας έδωσε την δυνατότητα σε ένα αθλητή που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην  σχολή μας τον Μπαρίτα  να σημειώσει το γκολ για την ομάδα του.
Και σαν να μην έφτανε το γκολ αυτό  στο 87΄ και σε θέση πλάγια έξω αριστερά ο Τουλούμης έκανε σέντρα σουτ και με τη βοήθεια του αέρα η μπάλα καρφώθηκε 
στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Βυργιώτη κάνοντας το 2 - 0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Καλαμάτα, Μακρή και Τσάλλα..
 Α.Ε.Λ. 
Βυργιώτης, Πέππας ( 81΄Παύλου ),  Ζαούρης, Αναγνώστου ,Μικράκης, Μπαλόζι, Μπούρικας, Κακός,  Αργύρης Γεωργ., ( 70΄ Μπουραντάς Αθαν.), Παπαγεωργίου ( 86΄ Μαριέτης ), Αργύρης Ιωαν.. 

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με τον Α.Ο.Τραχηλίου, την Κυριακή 19/4  στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου  και ώρα 17.00.

Με νίκη 5 -2 σε αγώνα νοκ άουτ και καλή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Αγίου Λουκά/ Άρη Αγίου Ιωάννου    η ομάδα των παίδων πέρασε στην επόμενη φάση των οκτώ για το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Ευβοίας.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Χαλιώτης, Τζάνος, Σπυράκης, Ποδάρας και Μαίσογλου.
Στην επόμενη φάση η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα ΟΠΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ/ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ   που ήταν ο αντίπαλος της ομάδας μας στον περσινό τελικό στην κατηγορία των  παίδων. 

Τέλος σε τουρνουά στο Σοφικό βρίσκονται  από σήμερα Μ. Δευτέρα οι ομάδες παίδων και παμπαίδων με την συμμετοχή των ομάδων μας  να είναι μία ακόμη εμπειρία για τους αθλητές της σχολής αφού θα βρεθούν και θα παίξουν με ομάδες εκτός νομού σε ένα τουρνουά που η σχολή μας συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΣ  ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.