Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Καρυστινός, Πρόεδρος Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

Η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει...

Μόνο η δική σου, Πρόεδρε; Η δική μας να δεις, που ακούγαμε από το ραδιόφωνο και περιμέναμε από λεπτό σε λεπτό την ανατροπή. Και όσο δεν ερχόταν, τόσο αυτή (η καρδιά) έφευγε από τη θέση της.
Ο Πρόεδρος κ. Καρυστινός έζησε την αγωνία για πολύ ώρα στο γήπεδο του Καρπενησίου αλλά, ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. ''Η καρδιά μου δεν έχει πάει ακόμη στη θέση της. Δύσκολο παιχνίδι και, παρότι...
είχαμε την υπεροχή,  αργήσαμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα'', ήταν τα πρώτα λόγια του μετά τη λήξη του αγώνα. Τα παιδιά όμως του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ φρόντισαν για να ζήσετε εσείς εκεί αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές και όλοι εμείς από εδώ που δεν είχαμε οπτική εικόνα το ζούσαμε δύο φορές περισσότερο.
Αναφερόμενος στα όποια λάθη παραγόντων (βάζοντας και τα δικά του)  και όχι μόνο είπε πως όλοι πρέπει να τα αφήσουν στην άκρη, να κάνουν την αυτοκριτική τους, να αφήσουν τις ''αμαρτίες τους'' στο παρελθόν και να προχωρήσουν μπροστά για το καλό του Ευβοικού Ποδοσφαίρου. ''Πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό στο ποδόσφαιρο. Ο κ. Δαριβέρης είναι ένας από αυτούς που προσφέρουν στον αθλητισμό και πιστεύω και άλλοι να ακολουθήσουν να προσφέρουν''.