Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Λάμπρου Γ., προπονητής Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ έχουν υπευθυνότητα και ωριμότητα

Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ μετά από ένα δύσκολο πρωτάθλημα έφτασε στα μπαράζ και διεκδικεί την 1η θέση που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Υπάρχει δρόμος ακόμη και η ομάδα δεν πρέπει να επαναπαυτεί ούτε λεπτό. Ο προπονητής κ. Λάμπρου Γιώργος αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και για αυτό προσπαθεί να  βγάλει τον καλύτερο ευατό των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο. ''Πιστεύω ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας...
στα δύο παιχνίδια που δώσαμε με ΘΗΒΑ και ΑΙΟΛΟ. Παίξαμε πολύ κάτω από τα στάνταρ που έχουμε και τις δυνατότητές μας'', σχολίασε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Καρπενήσι που βρήκε την ομάδα του νικήτρια.
Τι έδωσε τη νίκη όμως στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ; Κατά τον κ. Λάμπρου η ηρεμία και το καθαρό μυαλό των ποδοσφαιριστών μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Η υπευθυνότητα και η ωριμότητά τους σε δύσκολους αγώνες όχι μόνο σήμερα αλλά και στο πρωτάθλημα, όπως είπε. ''Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που έπρεπε, παραλίγο να αυτοκτονήσουμε σήμερα''.
Αναφορικά με τις απουσίες ποδοσφαιριστών  λόγω τραυματισμών, ο κ. Λάμπρου τόνισε με νόημα: ''Έχουμε απουσίες αλλά συνηθίζω να λέω στους παίκτες ότι σημασία έχει αυτοί που παίζουν σε κάθε αγώνα. Αυτοί να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο''.
Σχολιάζοντας την ευχάριστη έκπληξη της παρουσίας του κ. Σπύρου Δαριβέρη στο γήπεδο του Καρπενησίου τον χαρακτήρισε φίλο και τον ευχαρίστησε για την στήριξή του όπως και όλους όσους συμπαραστέκονται στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.