Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ο κ. Αναγνώστου

Ελάχιστα μας ενδιαφέρει η κόντρα ανάμεσα στον κ. Αναγνώστου και στον κ. Παπακωνσταντίνου. Την άποψή μας την έχουμε γράψει και δεν θα την αλλάξουμε.
Είναι αλήθεια πως και οι δύο έχουν πει πως ούτε να βλέπει ο ένας τον άλλον δεν θέλει. Θα πρέπει όμως κάποια στιγμή και αφού ηρεμήσουν, να βάλου κάτω τα πράγματα και να δούνε πώς έφτασαν σε αυτό το σημείο.
Ο κ. Αναγνώστου δεν τα έχει μόνο με τον κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και με τον κ. Γιώργο Πίσχινα με τον οποίο είχαν πολύ καλές σχέσεις.
Όχι δεν κάνουμε λάθος. Δεν θα γράφαμε κάτι αν δεν το γνωρίζαμε. Μιλούσε τόσο πολύ με τον κ. Πίσχινα που μας έκανε να απορούμε, γιατί ο κ. Αναγνώστου ακόμη και με συνεργάτες του δεν λέει πολλά.
Αν θέλετε την άποψή μας, ο κ. Αναγνώστου πληγώθηκε γιατί...
κάτι δεν πήγε καλά από την ώρα που ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Φαίνεται πως ήξερε καλά πώς γίνονται διάφορα έργα (είναι η δουλειά του) αλλά δεν ήξερε το ποδόσφαιρο.
Πάντως, αν κάποια στιγμή το θελήσει, θα ήταν χρήσιμο να κάνουμε μια συζήτηση δημόσια, με ανοιχτά τα μικρόφωνα, και να πούμε αλήθειες, χωρίς υπονοούμενα αλλά με στοιχεία.