Πραγματική βόμβα, πού καταρρίπτει τη σκευωρία πού στήθηκε από τα γνωστά «εξυγιαντικά» μπλοκ των συκοφαντών, αποτελεί η συνέντευξη της βασικής μάρτυρος Α.Τ. από την Καρδίτσα, στην εφημερίδα της Θεσσαλικής πόλης «η Αλήθεια».
Η Α. Τ., τέως στενή συνεργάτης και φίλη του πρώην μεγαλομετόχου της Βέροιας κ. Αρβανιτίδη, υποστηρίζει στη συνέντευξή της προς την «Αλήθεια» και τον....
δημοσιογράφο Γιώργο Αμβροσίου, ότι :
* Κατέθεσε στον Εισαγγελέα κ. Κορέα κατόπιν παρότρυνσης γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου, πριν από ένα περίπου χρόνο σχετικά με όλα όσα γνώριζε για το χώρο του ποδοσφαίρου λόγω της πολύχρονης στενής της σχέσης με τον κ. Αρβανιτίδη.
* Η κ. Α. Τ. λέει ότι «δεν γνωρίζει τον κ. Μαρινάκη ούτε κατ’ όψεως, αλλά απλά και μόνο εξ ονόματος. Επίσης δεν γνωρίζει καμία συναλλαγή του κ. Αρβανιτίδη με τον κ. Μαρινάκη, ούτε και αν έχουν συναντηθεί, ο κ. Αρβανιτίδης με τον κ. Μαρινάκη».
* Τον κ. Κουρίδη τον γνώρισε σε συναντήσεις για καφέ παρουσία του κ. Αρβανιτίδη με τον οποίο διατηρούσε γνωριμία λόγω της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. «Σ’ αυτές τις συναντήσεις», λέει η κ. Α. Τ. «δεν μου δόθηκε η εντύπωση ότι τα όσα λέγονταν αφορούσαν ύποπτες συναλλαγές. Όλα τα παραπάνω τα κατέθεσα σε έν0ορκη κατάθεσή μου και είναι αληθινά, πρόθεσή μου δε είναι να τα καταθέσω και στον κ. Ανδρεάδη ( σ.σ. τον ανακριτή ) αν κληθώ ως μάρτυς».
Μετά απ’ αυτή τη συγκλονιστική ΕΝΟΡΚΗ κατάθεση, η οποία ανατρέπει και καταρρίπτει όλο το κατηγορητήριο περί «εγκληματικής οργάνωσης», με το οποίο ταλαιπωρήθηκαν άνθρωποι, διασύρθηκαν υπολήψεις και εθίγησαν προσωπικότητες, η Δικαιοσύνη είναι υποχρεωμένη, αφού καλέσει επειγόντως την βασική μάρτυρα να επαναλάβει την κατάθεσή της, να αποσύρει κάθε κατηγορία εναντίον όσων άδικα κατηγορήθηκαν ως τώρα.
Είναι επίσης αναγκαίο να αποκαλυφθούν τα στοιχεία του «γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου», ο οποίος ( σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση της Α. Τ. ) «την παρότρυνε» να καταθέσει όσα κατέθεσε, αναλαμβάνοντας έτσι πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΣΤΗΣΙΜΟ όλης αυτής της ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ. Φυσικά, ο καθένας μας γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο εν λόγω, αλλά θα πρέπει και ΕΠΙΣΗΜΑ, μέσω της Δικαιοσύνης να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία του, προκειμένου να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ και αυτός, με τη σειρά του, για συμμετοχή σε ( τουλάχιστον … ) «συκοφαντική εκστρατεία».
Μετά την ανατροπή όλων των δεδομένων πού χρησιμοποιήθηκαν από τους εισαγγελείς προκειμένου να συντάξουν κατηγορητήρια, η ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ των θιγομένων έως σήμερα, πρέπει να είναι ΑΜΕΣΕΣ και οι εξελίξεις ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ.
Μανώλης Γαβαθιώτης