Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου

Αυτή η κόντρα μεταξύ των κ.κ. Θωμά και Θεοδώρου κάποτε θα πρέπει να σταματήσει γιατί δεν οδηγεί πουθενά. Η ουσία δεν πρόκειται να αλλάξει, όπως δεν μπορεί κανένας να αλλάξει και την πραγματικότητα.
Ο κ. Θωμάς είναι ο πρώην Δήμαρχος. Κρίθηκε από τους δημότες και είναι στην αντιπολίτευση. Άποψή μας είναι πως ο κ. Θωμάς δεν έχασε τις εκλογές επειδή δεν είχε να παρουσιάσει έργο. Έχασε τις εκλογές γιατί...
ήταν ο πρώτος Δήμαρχος που έπρεπε να δεχτεί το μπάχαλο που είχαν όλοι οι πρώην Δήμοι, οι οποίοι αποτέλεσαν τον νέο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, και φυσικά από κάποιες επιλογές του και η εμπιστοσύνη που έδειξε σε κάποια πρόσωπα.
Έχασε όμως τις εκλογές και Δήμαρχος είναι πλέον ο κ. Μπουραντάς και Αντιδήμαρχος ο κ. Θεοδώρου. Σήμερα δεν θα κριθεί ο κ. Θωμάς αλλά ο κ. Μπουραντάς. Τι έγινε λοιπόν από τότε που ανέλαβαν; Δόθηκε λύση σε όλα αυτά τα θέματα που είχαν υποσχεθεί πως θα τα ρυθμίσουν;
Ο κ. Θεοδώρου θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του με βάση το πρόγραμμα με το οποίο τους ψήφισαν οι δημότες και όχι με αυτά που λέει ο κ. Θωμάς.
Κύριε Θεοδώρου, ο Δήμος δεν είναι ούτε ομάδα μπάσκετ, ούτε ποδοσφαίρου. Τα προβλήματα είναι υπαρκτά και οι λύσεις δεν έχουν εμφανιστεί.