Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Εκτακτή γενική συνέλευση πραγματοποίησε το σωματείο μας την Τετάρτη 22 Ιουλίου στην Χαλκίδα με σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων για τις αλλαγές στον ΦΠΑ και γενικότερα για όλα τα θέματα που μας απασχολούν σήμερα . 
Η διοίκηση προσκάλεσε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κο ΜΟΥΣΙΟ ΜΙΧΑΛΗ να έρθει στην Χαλκίδα και να μιλήσει για όλα αυτά που ενδιαφέρουν τους αρτοποιούς και τις κινήσεις της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας στο νέο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται μετά τα νέα κυβερνητικά μέτρα. 
Η συμμετοχή των φουρναρέων κρίνεται ικανοποιητική αν...
σκεφτεί κανείς ότι αυτή η συνέλευση οργανώθηκε μέσα σε 2 ημέρες. 
Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εύβοιας κος Θαλάσσης Ηλίας ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του σωματείου και βοηθά και αυτός στην αναγέννησή του. Διεξήχθη μια άκρως κατατοπιστική συζήτηση , λύθηκαν απορίες και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις από τον κο Μούσιο. 
Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί δημόσια τον αντιπεριφεριάρχη κο ΣΠΑΝΟ ΦΑΝΗ για την παραχώρηση της αίθουσας του συνεδριακού κέντρου της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας, τον πρόεδρο της ΟΑΕ κο ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥΣΙΟ για την παρουσία του καθώς και τον κο Θαλάσση Ηλία αλλά ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά ολους τους συναδέλφους μας που ήρθαν απο διάφορα μέρη της Εύβοιας.