Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Λυπάμαι ειλικρινά για εκείνους οι οποίοι προσπαθούν με απειλές και λάσπη, να κρύψουν την γύμνια τους ως παράγοντες. Λυπάμαι όμως και γι΄ αυτούς οι οποίοι πιστεύουν πως θα βοηθηθεί η ομάδα έχοντες διοικούντες οι οποίοι είναι λασπολόγοι και ψευτονταήδες.
Αγαπητέ κύριε πρόεδρε, δεν θέλουμε να δημιουργούμε προβλήματα στην ομάδα, αλλά δεν θα ανεχθούμε και από ανθρώπους οι οποίοι έκαναν τάματα την χρονιά που πέρασε για να υποβιβασθεί ο ΛΗΛΑΣ, να μας κάνουν μαθήματα.
Δεν θα δεχθούμε από ανθρώπους οι οποίοι έλεγαν τα....
χειρότερα για άλλα μέλη της διοίκησης, να μιλούν τώρα για δεοντολογία και τέτοια κουραφέξαλα.
Όσο για τον κύριο ο οποίος απειλεί να μας δείρει, θα τον περιμένουμε. Αυτό κύριε πρόεδρε, έχει να κάνει μ΄ εσάς προσωπικά και με όλα τα μέλη του ΔΣ του ΛΗΛΑ.
Δεν σας τιμά αυτή η συμπεριφορά μέλους του ΔΣ.
Θα περιμένουμε την δημόσια συγνώμη του. Όσο αυτό καθυστερεί και η διοίκηση του ΛΗΛΑ τον έχει στην σύνθεσή της, ούτε καλημέρα δεν θα έχουμε με τα μέλη του ΔΣ. Αυτοί οι οποίοι απειλούν αυτούς που έχουν την δική τους άποψη, δεν μπορούν να έχουν σχέση με τον αθλητισμό.
Ευχόμαστε στην ομάδα του ΛΗΛΑ να πιάσει τον στόχο της. Εμείς δεν θα λιποτακτήσουμε και στα δύσκολα θα βρεθούμε δίπλα στην ομάδα και δεν θα κάνουμε αυτό που στο πρόσφατο παρελθόν έκαναν κάποιοι.