Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ – AO MAΡΜΑΡΙΟΥ 0 – 4


Χωρίς νίκη για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας, αυτή τη φορά  απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Μαρμαρίου.                                                                                                                                                             Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και το κατάφερε κατά διαστήματα δυσκολεύοντας έναν αντίπαλο ο οποίος ήταν από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα. 

Στο 43΄του αγώνα όμως μίλησε η εμπειρία όταν ο Σταυρόπουλος έγινε ....
αποδέκτης τις μπάλας  έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ πλασέ έκανε το 0-1.
 Στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ γρήγορα στο 50΄το Μαρμάρι από ένα λάθος τις άμυνας ο Διακάκης έκανε το 0-2.  

Το γκολ αυτό  δεν έδωσε καθόλου περιθώρια στην ομάδα μας για να αντιδράσει, αντιθέτως  δέχθηκε ακόμα δύο γκολ  με Δουδέση 73΄ και Ποδαρά 82΄ κάνοντας έτσι  το σκορ 0-4 και δίνοντας στο τέλος  στην ομάδα τους μία μεγάλη νίκη. 
 Σίγουρα ο προβληματισμός υπάρχει για τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτά τα παιδιά παιχνίδι με παιχνίδι και παρουσιάζοντας καλύτερο πρόσωπο θα καταφέρουν στο τέλος να ανεβάσουν την ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα.         . 
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Ρουμπή, Φραντζή και Μιχελή.
ΑΕΛ
Χιώτης,  Χατζηαντωνάκης,  Αναγνώστου ,Παπαγεωργίου ( 75΄Κέντρος ), Μπουραντάς  Αποστ. ( 58΄ Μικράκης ),, Κορκόβελος ,Ποδάρας ,Αργύργης, Κακός,  Πέππας( 65΄Λάμπρου ) , Μαρίνος.                                          
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή 15/11 και ώρα 12.00  στην Σκύρο με την τοπική ομάδα.