Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΝΗΡΕΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων από τη διοίκηση της εταιρείας προκειμένου να εμποδίσει τη συμμετοχή τους στην πανεργατική απεργία. Από την προηγούμενη μέρα πίεζαν τους συναδέλφους με τηλέφωνα να έρθουν για δουλειά και αξίωναν να δηλώσουν αν θα απεργήσουν.
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι αψήφησαν τις απειλές και συμμετείχαν στην απεργία και την περιφρούρησή της. Η διοίκηση προκειμένου να σπάσει την....

απεργία κάλεσε την αστυνομία και έβαλε διευθυντικό στέλεχος να προσπαθήσει να δημιουργήσει σκηνή γιατί χάνει το μεροκάματό του!
Η δημιουργία σωματείου στο χώρο μέσα από το οποίο οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δικαιώματά τους και η συμμετοχή σε κινητοποιήσεις ενοχλεί την εργοδοσία που θέλει υποταγμένους τους εργαζόμενους για να δουλεύουν με ότι όρους θέλει και να αυξάνονται τα κέρδη της.
Η τρομοκρατία θα πέσει στο κενό. Απαντάμε με ενδυνάμωση του σωματείου και ένταση των αγώνων μας για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Καλούμε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές.