Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Άποψή μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα πρέπει να μην προσπαθεί κανένας να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Το θέμα που προέκυψε με τον ΛΗΛΑ Βασιλικού, δεν έχει προηγούμενο.
Πάει να χαλάσει η καλή εικόνα της ομάδας, όχι αγωνιστικά, αλλά διοικητικά.
Μέλη της διοίκησης του ΛΗΛΑ δείχνουν αποφασισμένα να παραιτηθούν γι΄ αυτά που συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης με την παραχώρηση του....
γηπέδου για φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων.
Το γήπεδο σήμερα είναι χωράφι και φυσικά η σπορά που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας πήγε χαμένη.
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ  προφανώς θέλησε να υποτιμήσει την ομάδα του ΛΗΛΑ και δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει μ΄ ένα φαξ για την παραχώρηση του γηπέδου ή έπαιξε το παιχνίδι αυτών που το είχαν οργανώσει;
Οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ ήξεραν πως ο αγώνας θα διεξαγόταν σε άλλο γήπεδο και αυτό επειδή κάποιοι είχαν φροντίσει να "στήσουν" καλά το θέμα.
Δυστυχώς το όλο σκηνικό το γνώριζαν άνθρωποι οι οποίοι πέρασαν από τον ΛΗΛΑ και αυτό πλήγωσε τους ανθρώπους της διοίκησης, όπως τους πλήγωσε και η στάση του προπονητή κ. Ταυταρίδη, ο οποίος δεν τους είπε την αλήθεια.
Ο πρόεδρος κ. Κοτσίφης είναι απογοητευμένος από όσα συνέβησαν και είναι από τους πρώτους που θέλησαν να παραιτηθούν. 
Ο κ. Αγραφιώτης δήλωσε παραίτηση από το απόγευμα της Δευτέρας και δεν θέλει να ανακαλέσει, ενώ και άλλα μέλη είναι έτοιμα να παραιτηθούν.
Οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ δεν έχουν κανένα δικαίωμα να δημιουργήσουν θέμα στην ομάδα και θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να μην δώσουν χαρά σ΄ αυτούς που δεν θέλουν να πάει καλά ο ΛΗΛΑΣ.
Θα γράψω κάτι για το οποίο θα παρεξηγηθώ, αλλά δεν μ΄ ενδιαφέρει. Έχω συνηθίσει στις παρεξηγήσεις, όπως έχω συνηθίσει να γράφω την άποψή μου ελεύθερα.
Στο θέμα του προπονητή κυρίου Ταυταρίδη το γυαλί έχει ραγίσει μετά τα χθεσινά και πιστεύω πως ο ίδιος πρέπει να βγάλει τον πρόεδρο κ. Κοτσίφη από την δύσκολη θέση.
Εκτιμώ τον κ. Ταυταρίδη, αλλά δεν είναι δυνατόν να παραιτηθεί η διοίκηση.