Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Χαλκίδα
από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το ΣΚΑΪ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σταθερά προσηλωμένη στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, υλοποιεί δράσεις αλληλεγγύης στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Κοινωνικό Πακέτο για τη Στερεά".
Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, γεννήθηκαν πρωτόγνωρες ανάγκες και ουσιώδη προβλήματα διαβίωσης για πολλούς συμπολίτες μας, τα οποία η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει, όχι μόνο να κοιτάξει κατάματα, αλλά και να αντιμετωπίσει.
Κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση και βάζοντας σε πρώτο ....

πλάνο τον άνθρωπο, η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό της έναν σπουδαίο σύμμαχο, τον όμιλο ΣΚΑÏ και το πρόγραμμα "Όλοι Μαζί Μπορούμε".
Αυτό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, μεταξύ 10:00 και 14:00, στη Χαλκίδα, στον πεζόδρομο της Αβάντων (ύψος Ι.Ν. Αγίου Νικολάου), καλούμε όλους τους πολίτες να συλλέξουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας και συσκευασμένα φάρμακα, τα οποία θα διανεμηθούν σε συμπολίτες μας, μέσα από τις δομές της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας.
Γιατί η κοινωνική προσφορά είναι συλλογική υπόθεση. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να απαντήσουμε με πράξεις στις ανάγκες των καιρών.