Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΠΑΓΩΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Με αφορμή την κινητοποίηση που έγινε την Πέμπτη 19/11/2015, ενάντια στη σχεδιαζόμενη  εγκατάσταση Σταθμού Μετωπικών Διοδίων στον εθνικό δρόμο Χαλκίδας – Σχηματαρίου, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συμμετείχαν.
     Συγκεκριμένα, ευχαριστεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ακριώτη και Αν. Πρατσόλη που παρέστησαν στη συγκέντρωση και ακόμη την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων , την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς, τους ....

παριστάμενους Δημάρχους Κύμης - Αλιβερίου Αθ. Μπουραντά, Διρφύων - Μεσσαπίων Γ. Ψαθά, Τανάγρας Β. Περγαλιά, τον Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκίδας, το Εμποροβιομηχανικό, το Τεχνικό και το Οικονομικό Επιμελητήριο Εύβοιας, το Εργατικό Κέντρο, τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας, το Σωματείο ΡΑΔΙΟΤΑΧΙ, τους Ιδιοκτήτες Φορτηγών ΔΧ , το ΚΤΕΛ Εύβοιας, τον Οδοντιατρικό και Ιατρικό Σύλλογο Εύβοιας, το προσωπικό του Δήμου Χαλκιδέων και γενικά όλους όσοι έδωσαν το “παρών” στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε .
       Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων τονίζει ότι ο αγώνας θα συνεχισθεί, για να αποτραπεί αυτός ο σχεδιασμός που θα επιφέρει ένα ακόμη πλήγμα στο Νομό μας.